Roze Golf, De

3 december 2006 18:30 - 19:00

programma voor homoseksuelen

De Roze Golf

De Roze Golf

7 augustus 22:00 - 22:30 Camping De Paradijsvogel bestond een week in Lelystad. De tijdelijke camping was speciaal voor ouders met een LHBTI-Plus kind en voor regenbooggezinnen. De kinderen konden er zichzelf zijn en ouders ontmoetten andere ouders om ervaringen uit te wisselen. De camping is een idee van Brenda Schaapers (foto). Verder in de Roze Golf een verslag van de Canal Parade, de botenparade door de grachten van Amsterdam.
De Roze Golf

De Roze Golf

31 juli 22:00 - 22:30 Wekelijks magazine voor Overijsselse homo's, lesbo's en biseksuelen. GGD IJsselland start maandag met het vaccineren tegen het apenpokkenvirus. Wie komen er als eerste in aanmerking voor een prik? GGD-arts Siem Looijen legt het uit. Verder een impressie van de Eurogames in Nijmegen. Zo’n 2.500 sporters deden mee aan in totaal 19 verschillende sporten.
De Roze Golf

De Roze Golf

24 juli 22:00 - 22:30 Goede dementiezorg kan niet zonder muziek. Dat stelt Ignar Rip. Medicatiegebruik, onbegrepen gedrag en onvrijwillige zorg nemen af zodra je muziek integreert in de dagelijkse zorg. Ignar geeft muziektrainingen aan zorgverleners en andere belangstellenden. Speciaal voor dementerende roze senioren is hij opzoek naar dj’s en anderen die hem kunnen vertellen welke muziek destijds te horen was in uitgaansgelegenheden voor homo’s en lesbiennes.
De Roze Golf

De Roze Golf

17 juli 22:00 - 22:30 Een kleurrijke avond, afgelopen woensdag in Nijverdal. Het dorp beleefde z’n eerste Pride met dank aan Kimberley. Zij reageerde op de vraag, gesteld door 3FM DJ Timur, waar een Pride zou moeten komen. Timur kwam naar Nijverdal en met een honderdtal LHBTI-Plussers uit het dorp en verre omgeving, vormden ze een bonte stoet die Nijverdal in trok, gadegeslagen door verbaasde, maar veelal ook enthousiaste inwoners van Nijverdal. In de Roze Golf een uitgebreid verslag van deze bijzondere avond.