Ziezo Zaterdag

20 juli 2013 10:00 - 13:00

Een luchtig magazine met veel muziek en infotainment op vaste tijdstippen.

Ziezo Zaterdag

Ziezo Zaterdag

14 mei 12:00 - 13:00 Ziezo Zaterdag is een luchtig radioprogramma met muziek en gezelligheid. De presentatie is afwisselend in handen van Bas Treffers en Wim Meijer. Met mooie muziek (onder meer in de streektaal), het onderdeel 'Buurman en Buurvrouw', een conference en het regionale bulletin op de halve uren. Ideaal om naar te luisteren tijdens de bezigheden op zaterdagmorgen.
Ziezo Zaterdag

Ziezo Zaterdag

14 mei 11:00 - 12:00 Ziezo Zaterdag is een luchtig radioprogramma met muziek en gezelligheid. De presentatie is afwisselend in handen van Bas Treffers en Wim Meijer. Met mooie muziek (onder meer in de streektaal), het onderdeel 'Buurman en Buurvrouw', een conference en het regionale bulletin op de halve uren. Ideaal om naar te luisteren tijdens de bezigheden op zaterdagmorgen.
Ziezo Zaterdag

Ziezo Zaterdag

14 mei 10:00 - 11:00 Ziezo Zaterdag is een luchtig radioprogramma met muziek en gezelligheid. De presentatie is afwisselend in handen van Bas Treffers en Wim Meijer. Met mooie muziek (onder meer in de streektaal), het onderdeel 'Buurman en Buurvrouw', een conference en het regionale bulletin op de halve uren. Ideaal om naar te luisteren tijdens de bezigheden op zaterdagmorgen.
Ziezo Zaterdag

Ziezo Zaterdag

7 mei 12:00 - 13:00 Daniel - Julie Van Dik Hout - Op De Golven Dansen Wij Hilde Vos - The Fool Of Love Hilde Vos & Bennie Jolink - The last thing on my mind Fleetwood Mac - Big Love Edwin Van Hoevelaak - Altijd Een Winnaar Dionne Warwick - Always Something There Hans Theessink - Össeler Es Wolter Kroes - Altijd Dichtbij Tammy Wynette - D.I.V.O.R.C.E. Rebzije - Lankzaam Kum Later Barry Blue - Dancin'On A Saturday Night