RTV Oost is een presentatie-duo rijker. Keizer en Van den Brink presenteren vanaf 7 mei een speciale talkshow, genaamd Special TV. Het presentatie-duo ontvangt elke week in hun eigen talkshow een bekende sporter met Olympische ervaring en een bekende artiest. Special TV maakt in aanloop naar de Special Olympics Nationale Spelen, die van 10 t/m 12 juni 2022 in Overijssel zullen plaatsvinden, dé meest speciale talkshow van Overijssel en misschien wel van Nederland. Het Special TV-team bestaat uit een 12-tal mensen met heel veel mogelijkheden, ondanks hun verstandelijke beperking. Onder het motto 'Iedereen kan niet alles' produceert en presenteert het Special TV-team de talkshow met nieuws, entertainment, weer en sport.

Op deze pagina vind je meer informatie over de mensen die het programma maken, behind de scenes en kun je alle afleveringen terugkijken.

Special TV is een samenwerking tussen Zorginstelling Aveleijn, Patchanka Producties, de regionale omroep van Overijssel RTV Oost en de organisatie van de Special Olympics Nationale Spelen. Het programma-idee is ontwikkeld door Willie Oosterhuis. Professionele en persoonlijke begeleiding vanuit deze partners is gegarandeerd, zodat het programma in een voor het team veilige omgeving gemaakt kan worden.
Special TV zie je vanaf zaterdag 7 mei wekelijks op TV Oost om 17.30 uur. De uitzending wordt daarna elk uur herhaald.