Kelly & Raimond - Sportverslaggevers

Kelly Assen is 32 jaar oud en woont bij haar ouders in Weerselo. Haar hobby's zijn formule 1 en voetbal. Ze is laatst zelfs bij de race geweest waar Max Verstappen wereldkampioen werd. Ze zat precies in de bocht waar Max Hamilton inhaalde! Samen met haar vader is ze vaak bij FC Twente te vinden en heeft dan ook een seizoenkaart. Kelly is drie dagen in de week bij FC Twente aan het werk en zij is ervaringsdeskundige bij Team SAM van Avelijn.

Raimond Roo is 53 en woont in Oldenzaal. De favoriete sport van Raimond is voetbal en FC Twente is zijn club. Twee dagen in de week werkt hij bij het Hulsbeek in Oldenzaal, daar is hij de hele dag buiten aan de slag met onder meer hout kloven, het Hulsbeek schoonhouden en in de moestuin werken. Daarnaast werkt hij twee dagen in de week als ervaringsdeskundige bij Team SAM, daar geeft hij met zijn collega's trainingen en workshops. In zijn vrije tijd maakt Raimond graag miniatuurstadions.

Adrie & Marcel - Nieuwsverslaggevers

Marcel Giessen is 62 jaar oud en woont in Hengelo. Marcel werkt bij Gildebor en zorgt ervoor dat de binnenstad van Hengelo schoon blijft. In zijn vrije uurtjes kijkt hij graag naar een potje voetbal, zijn favoriete club is FC Twente. Marcel kijkt erg uit naar de Special Olympics.

Adrie Karsenberg is 49 jaar oud en woont in Goor. Hij houdt erg van zwemmen en vissen en is gek van Ajax. Deze Gorenaar verzamelt alles van het wereldberoemde duo Laurel en Hardy. Hij heeft erg veel zin in de Special Olympics 2022.

Michael & Marjolijn - Presentatoren

Michael Keizer is 37 jaar oud en woont in Nijverdal. Hij kan goed praten en zingen en houdt van fietsen en foto's maken. Michael is altijd te porren voor een praatje en is spontaan en eerlijk. Hij is nu een van de presentatoren van SpecialTV, maar werkt normaal gesproken bij Noest in Nijverdal als assistent productiemedewerker.

Marjolijn van den Brink is 35 jaar oud en komt uit Holten. Marjolijn werkt op zorgboerderij het Groene Erf in Schalkhaar. In de zomermaanden werkt ze daar vooral in de tuin en verzorgt ze de planten, groenten en struiken. In de wintermaanden is ze voornamelijk druk met het maken van vogeltaarten en vogelkettingen van pinda's. Marjolijn is spontaan, lief en kan goed kletsen. Ze houdt van paardrijden en atletiek, in die laatste discipline komt ze ook uit op de Special Olympics.

Edwin & Michel - Entertainmentverslaggevers

Edwin Finke is 44 jaar oud en komt uit Almelo. Edwin werkt bij Heracles Almelo en hij doet in zijn vrije tijd aan kickboksen. Volgens Finke is een van zijn pluspunten dat hij niets fout kan doen. Samen met entertainmentverslaggever Michel treedt hij op als zangduo The Voiceboys.

Michel de Leest komt uit Almelo en woont bij Avelijn. Hij houdt erg van zingen en keyboard spelen. Bij Michel kun je altijd terecht voor een gezellig praatje. Samen met Edwin vormt hij het zangduo The Voiceboys.

Remco & Sharon - Weerpresentatoren

Remco Jongeneelen is 41 jaar oud en woont in Hengelo. Remco noemt zichzelf een kunstzinnig persoon en dat is terug te zien in zijn werk en hobby's. Hij werkt in Atelierz Avelijn en hij maakt zelf ook kunst en gedichten. Twee van zijn gedichten deelt hij hieronder:

Verhalen worden verteld
waar water tot leven geblazen wordt
Muziek doet klinken
Een wereld vol geluk en ook gevaar
Dat is een lief gebaar
Maar nu schep ik de wereld
Een iets zoals een niets
De lege woonkamer
Dat is het leven voor mij samengevat
De ziel: creëer ik liefde
Bedankt: dit leven!!

Een wonder
Buizen verbinden het doorspoelen
Alles elektrotechniek: Een wereld
De wereld
Kunst
Artistiek
Een muziekvoorstelling
De prachten
Dit alles in de natuur
Een wereld van stilte
Eenzaamheid is liefde
Dikke regenboog kleur: kunstenaar
Ik ben: ik besta


Sharon Vetketel is 37 jaar oud en woont bij JP van den Bent in Oldenzaal. Sharon vind het super dat ze deze mooie uitdaging mag aangaan. De Hengelose leeft met een autistische beperking en een leerachterstand. "Ik ben trots op mezelf, op wat ik allemaal doe en bereikt heb", zegt ze daarover. Sharon werkt drie dagen in de week met plezier bij Aveleijn Bureau Evenementen. Daar organiseren ze leuke activiteiten voor mensen met een beperking, Sharon helpt met de voorbereiding. Daarnaast is Sharon twee dagen in de week creatief aan het werk met schilderen, mozaïeken en kleien. Deze bezige bij doet in haar vrije tijd veel aan diamond painting, gaat een keer per week zwemmen en fitnessen en spreekt met enige regelmaat af met vrienden.

Willie & Sanne - Productieassistent & productieleiding

Dit zijn Willie en Sanne. Willie, 68 jaar oud, is productie-assistent en woont in Haaksbergen.

Sanne Droste is 34 jaar en komt uit Hengelo. Ze houdt erg van zingen, muziek luisteren en spelen en schrijven. De komende weken is ze productieleider bij SpecialTV Maar normaal gesproken werkt ze in restaurant The Green Room in Hengelo.