nieuws

Mark Weusthof doet stapje terug door ontbreken hoofdsponsor

Mark Weusthof
Mark Weusthof © Pro Shots
Menner Mark Weusthof uit Rossum doet in 2015 niet mee aan internationale wedstrijden. Dat komt door het ontbreken van een hoofdsponsor.
Hij legt het zelf als volgt uit: "Als je geen echte hoofdsponsor hebt, scheelt dat op jaarbasis veel geld. Om ons te kwalificeren voor het WK in Breda hoeven we niet heel Europa door. Het is misschien niet ideaal omdat we eigenlijk iets minder doen dan we gewend zijn, maar de situatie is nu eenmaal zo. We moeten even een pas op de plaats maken. Rijd ik nu gewoon door, dan denkt iedereen dat het allemaal wel als vanouds verder gaat. Maar zo ligt het nu even niet." Het WK in Breda staat in 2016 op het programma.
Weusthof gaat dit jaar gebruiken om samen met de Stichting Twents Vierspan Theo Weusthof een nieuwe geldschieter voor zijn vierspan te zoeken. "Die moeten we hebben als we tijdens het WK in Breda gedegen aan de start willen komen. Uiterlijk in september moet die er zijn, anders komen we wel wat in de problemen. Dat hoeft overigens niet één bedrijf te zijn. Als het er een paar zijn die het samen doen, is het natuurlijk ook goed. Maar wil ik in Breda echt iets kunnen betekenen, dan zal ik me voor die tijd wel een paar keer internationaal moeten kunnen laten zien. Dankzij een grote, enorm trouwe basis aan enthousiaste sponsoren zijn we gelukkig nog steeds in staat op een heel hoog niveau te presteren. Zonder hun inbreng is dat echt niet mogelijk, Maar om ons echt te melden op het wereldniveau hebben we daar bovenop nog een goede hoofdsponsor nodig."
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.