nieuws

Topscorers: Mokhtar nu al op vier, Boere maakt tweede en twee treffers George

Mokhtar maakte er twee tegen Heracles
Mokhtar maakte er twee tegen Heracles
Na speelronde vijf in de eredivisie is Youness Mokhtar Overijssels topscorer. De aanvaller van PEC Zwolle maakte zaterdag zijn derde en vierde. Ook Sam Hendriks en Bas ter Hogt staan op vier. Hieronder een overzicht van alle topscorers per divisie na afgelopen weekend.

Eredivisie

Youness Mokhtar maakte vorig seizoen vier doelpunten voor PEC Zwolle in 24 duels. Nu staat hij al op dat aantal treffers na vijf wedstrijden. Zaterdag maakte hij er twee tegen Heracles en daardoor is hij nu Overijssels topscorer van de eredivisie. Tom Boere van FC Twente maakte zijn tweede van het seizoen. Bekijk hier het volledige overzicht.
Boere maakte zijn tweede voor Twente (foto: Pro Shots)

Jupiler League

Bij Go Ahead Eagles maakte Sam Hendriks vrijdag ook zijn vierde doelpunt. Erg blij was hij er na afloop waarschijnlijk niet mee, want Go Ahead verloor thuis met 3-1 van SC Cambuur en wacht nog steeds op de eerste zege. Bekijk hier het volledige overzicht.

2e divisie

HHC Hardenberg kwam zaterdag niet tot scoren. De ploeg ging met 1-0 onderuit bij IJsselmeervogels. Rick Hemmink blijft de topscorer van de ploeg met drie doelpunten. Koos Werkman maakte er twee. Bekijk hier het volledige overzicht.

3e divisie

Dylan George speelde zijn eerste wedstrijd voor Jong FC Twente en scoorde gelijk twee keer. Bas ter Hogt verloor met HSC'21 bij Blauw Geel, maar maakte wel zijn vierde van het seizoen. Ploeggenoot Tom Veldhuis maakte zijn eerste. Bekijk hier het volledige overzicht.

Hoofdklasse

Berkum is na drie speelronde de verrassende koploper in de hoofdklasse B. Chris van der Meulen scoorde opnieuw voor de ploeg en dat betekende alweer zijn derde treffer. Bij Staphorst maakten Rob Mijnheer en William de Boer hun eerste doelpunt van het seizoen. Excelsior'31 en SC Genemuiden kwamen niet tot scoren. Bekijk hier het volledige overzicht.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.