Quick'20 speelt doelpuntloos gelijk bij HBS en wacht nog steeds op zege

Felix van Berkel
Quick'20 wacht ook na de vierde wedstrijd van het seizoen nog op de eerste zege in de 3e divisie. Bij HBS werd het in een bloedeloos duel 0-0.
HBS was de ploeg met het meeste balbezit in de eerste helft, maar grote kansen kreeg het niet. Kort voor rust was Joos Jonkman wel dichtbij, maar doelman Felix van Berkel bracht redding. Quick zette er weinig tegenover en dus was de ruststand 0-0.
Na rust ging Quick op zoek naar de treffer, maar opnieuw wist het weinig te creëren. Een kwartier voor het einde kreeg het de eerste echte kans, maar die werd slecht ingeschoten. Bram Ros leek kort voor het einde wel de 1-0 te maken, maar Van Berkel bracht redding. Even later was het voorbij en eindigde het in 0-0.

HBS - Quick'20 0-0