Go Ahead Eagles wint in KNVB Beker na achterstand bij Barendrecht

Go Ahead Eagles heeft de tweede ronde van de KNVB Beker bereikt. De ploeg kwam bij Barendrecht, uit de 2e divisie, op achterstand maar won uiteindelijk met 3-1. Het was de eerste zege van Go Ahead dit seizoen.
Barendrecht begon beter dan Go Ahead aan het duel en dat werd na een kwartier uitgedrukt in een treffer. Esajas zorgde voor de 1-0 voor de thuisploeg. Go Ahead speelde niet goed, maar kwam na een half uur wel terug in de wedstrijd. Beltrame vond Langedijk en maakte gelijk. Die 1-1 was ook de ruststand.
Na rust werd het niet veel beter. Khaldi schoot over namens Barendrecht en een voorzet van Hendriks werd met moeite verwerkt. Twintig minuten voor het einde moest Stevens zich strekken op een inzet van Salem. Een kwartier voor het einde kwam Go Ahead toch op voorsprong. Hendriks maakte de 1-2 in Barendrecht. Vijf minuten voor het einde besliste hij het duel door ook de 1-3 te maken na een fraaie actie. De paal voorkwam een hattrick van de spits en het bleef bij 1-3. Donderdag is de loting voor de tweede ronde.

Barendrecht - Go Ahead Eagles 1-3

1-0 Esajas (14)
1-1 Langedijk (30)
1-2 Hendriks (74)
1-3 Hendriks (86)
Arbiter: Van der Eijk
Geel: Salem, Beukema, Hendriks
Rood: Van Deelen (77)
Barendrecht: Van Splunter; Aarts, Monster, Van Dijk, Jongman; Eekman, Navajas Sanchez (Winterberg/82), Esajas (Oranje/81); Van Deelen, Khaldi (Dabaghian/71), Salem.
Go Ahead Eagles: Stevens; Suk, Beukema (Eghan/61), Schenk, Hettinga; Beltrame, Soumaoro, Thomas; Hölscher, Hendriks, Langedijk (Maneschijn/68).
Bekijk hier de statistieken van Go Ahead Eagles na het duel tegen Barendrecht.