Bekeravontuur SC Genemuiden voorbij na nederlaag bij De Treffers

SC Genemuiden ligt uit de KNVB Beker. De zaterdaghoofdklasser ging in eigen huis met 1-3 onderuit tegen De Treffers. Kavak bracht Genemuiden nog wel op voorsprong, maar in de tweede helft besliste de ploeg uit Groesbeek het duel.
Na enkele kansjes aan beide kanten, was het na een half uur raak. Omar Kavak maakte alweer zijn derde doelpunt in de KNVB Beker en zette Genemuiden op voorsprong. Kort voor rust werd het echter gelijk. Na een fraaie aanval scoorde Cedrick Badjeck. Een paar minuten later was het rust: 1-1.
Het duurde in de tweede helft even voordat er kansen kwamen. Na een fraaie redding van Beukeveld schoot Kavak aan de andere kant naast. Kort daarna was het echter wel raak. De Bondt zorgde een kwartier voor het einde voor de 1-2. Tien minuten voor het einde was het beslist. Badjeck maakte zijn tweede van de avond en dus is het avontuur van Genemuiden in de beker voorbij.

SC Genemuiden - De Treffers 1-3

1-0 Kavak (32)
1-1 Badjeck (40)
1-2 De Bondt (75)
1-3 Badjeck (80)
Arbiter: Dröge
Geel: Sirvania, De Jong, De Bondt, Eenkhoorn
SC Genemuiden: Beukeveld; Buitink (Rotman/82), Muis, De Jong, Doorn; Riemens, Pot, Boes, Eenkhoorn; Kuurman, Kavak.
De Treffers: Kornelis; Eltink, J. Janssen, Van Riel, De Bondt, R. Janssen (Stronks/87), Badjeck (Op den Camp/90+1), Maertzdorf, Hendriks, Sirvania (Beissel/82), Balkestein.
Bekijk hier de statistieken van SC Genemuiden na het duel tegen De Treffers.