nieuws

Verbeek na knotsgek duel: ''Al heel veel meegemaakt, maar dit vergeet je niet snel''

Het was een wedstrijd die nog lang in het geheugen van Gertjan Verbeek zal blijven zitten. In zijn eerste duel als hoofdtrainer van FC Twente ging de kersverse oefenmeester met 4-3 onderuit na een knotsgekke pot bij PSV.
"Ik heb al heel veel wedstrijden langs de lijn gestaan en al heel veel meegemaakt, maar dit is wel een wedstrijd die je niet snel zult vergeten", steekt Verbeek van wal.

Sneu

Tot drie keer toe schoot FC Twente de gelijkmaker tegen de touwen, maar door een eigen doelpunt van Stefan Thesker stonden de Enschedeërs aan het eind van de rit met lege handen. "We gaan hier toch een beetje sneu weg. Dat is jammer", vervolgt hij.

Vertrouwen

FC Twente wacht nog altijd op haar eerste uitoverwinning. "Het wordt tijd dat het uit-syndroom een keer voor bij is. Dit mag geen incident zijn, maar moet de norm worden voor de komende weken. Dit kunnen we thuis en nu hebben we laten zien het ook in uitwedstrijden te kunnen", aldus Verbeek, die met goede moed de komende duels tegemoet gaat. "Als dit de standaard wordt, heb ik er alle vertrouwen in", besluit hij.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.