nieuws

Einde aan zegereeks HHC Hardenberg na nederlaag bij Kozakken Boys

HHC Hardenberg is er zaterdagmiddag niet in geslaagd punten af te snoepen van titelkandidaat Kozakken Boys. In Werkendam werd het 4-2 voor de thuisploeg, waarmee er een einde komt aan de zegereeks van de equipe van trainer Gert Jan Karsten.
HHC liep direct na het eerste fluitsignaal achter de feiten aan en kreeg na iets meer dan een kwartier voetbal haar eerste tegentreffer om de oren. Leon Bot was verantwoordelijk voor het openingsdoelpunt, 1-0. De ploeg uit Hardenberg ging op zoek naar de gelijkmaker, maar zag Kozakken Boys uit de omschakeling de 2-0 binnenschieten. Amper twee minuten hierna zette Ahmed El Azzouti de marge zelfs op drie, 3-0. Vlak voor rust deed HHC nog iets terug. Rob van der Leij nam de 3-1 voor zijn rekening en bracht zijn seizoenstotaal daarmee op negen treffers.

Genadeklap

Ondanks de ruime zeges van de afgelopen weken was HHC niet bij machte het Kozakken Boys écht lastig te maken. Met nog een halfuur op de klok deelde de thuisploeg de genadeklap uit. Al vallend kopte Everton Pires Tavares schitterend raak, 4-1. HHC kwam er niet aan te pas en mocht van geluk spreken dat Kozakken Boys verzuimde verder uit te lopen en het bij vier treffers liet. In de laatste minuut redde Sargon Gouriye de eer door de 4-2 binnen te tikken. 

Kozakken Boys - HHC 4-2

1-0 Leon Bot (16)
2-0 Mendes Moreira (25)
3-0 El Azzouti (27)
3-1 Van der Leij (43)
4-1 Pires Tavares (60)
4-2 Gouriye (90)
Bekijk hier de statistieken van HHC na het duel in Werkendam.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.