Heracles Almelo vergeet te scoren en ziet Feyenoord winnen in De Kuip

Heracles Almelo heeft vanmiddag kansen op een goed resultaat bij Feyenoord laten liggen. De ploeg had op voorsprong moeten komen in De Kuip, maar deed dat niet en zag Robin van Persie het enige doelpunt van de wedstrijd maken.
Het was verrassend Heracles dat de beste kansen kreeg in de eerste helft. Breukers schoot naast. Kuwas kreeg de grootste kans, maar verprutste die en ook Vermeij kreeg een kans. Hij kreeg de bal geheel vrijstaand, maar raakte hem helemaal verkeerd. Feyenoord probeerde het vooral van afstand. Castro zag er niet altijd goed uit, maar hield in de eerste helft wel zijn doel schoon.
Ook na rust was de eerste kans voor Heracles. Peterson was dichtbij, maar schoot op de lat. Het doelpunt viel echter aan de andere kant. Van Persie scoorde van afstand de 1-0. Jörgensen kreeg even later een kans op de 2-0, maar vond Castro op zijn pad. Stegeman probeerde het nog door Gladon te brengen, die kreeg ook nog een kans, maar schoot op Jones. Het bleef bij 1-0 en dus was er opnieuw geen uitzege voor Heracles.

Feyenoord - Heracles Almelo 1-0

1-0 Van Persie (59)
Arbiter: Janssen
Geel: Baas, Diks, Nieuwkoop
Feyenoord: Jones; Nieuwkoop, Van Beek, Van der Heijden, Diks; El Ahmadi (Amrabat/85), Van Persie (Toornstra/73), Vilhena; Berghuis, Jørgensen, Boëtius (Botteghin/90+1).
Heracles Almelo: Castro; Breukers, Wuytens (Droste/68), Pröpper, Baas; Van Ooijen (Osman/68), Jakubiak, Monteiro; Kuwas, Vermeij, Peterson.
Bekijk hier de statistieken van Heracles Almelo na het duel bij Feyenoord.