Quick'20 vindt aansluiting in Derde Divisie na derbyzege op HSC'21

De Twentse derby tussen Quick'20 en HSC'21 is een prooi geworden voor de Oldenzalers. Op het eigen sportpark Vondersweijde wist de ploeg van Michel Steggink met 2-0 te winnen.
Quick'20 kwam tegen de Haaksbergenaren snel op voorsprong. Ryan Snelders was na tien minuten verantwoordelijk voor de openingstreffer. De thuisploeg was de betere en dat werd vijf minuten voor rust beloond met de 2-0. Jasper-Ewout van Breemen-Schneider wist de marge de verdubbelen. Na rust was er een ander spelbeeld en ging HSC'21 op zoek naar de aansluitingstreffer. Bas ter Hogt kreeg de uitgelezen mogelijkheid, maar de spits miste een strafschop. Het bleef uiteindelijk bij 2-0 en dat betekent dat Quick'20 van de laatste plaats af is.

Quick'20 - HSC'21 2-0

1-0 Ryan Snelders (10)
2-0 Jasper-Ewout van Breemen-Schneider (40)
Bekijk hier de statistieken van Quick'20 en HSC'21.