nieuws

Uitslagen zondagvoetbal: Koploper Achilles'12 niet langs Epe

Uitslagen
Uitslagen © RTV Oost
Vanmiddag stond er weer een speelronde op het programma in het zondagamateurvoetbal. In de eerste klasse pakte Rohda Raalte een punt in de topper en in de 3e klasse A leed de top vier puntenverlies.
In de 1e klasse E stond de topper tussen Rohda Raalte en koploper Longa'30 op het programma en dat duel kende uiteindelijk geen winnaar. In Raalte werd het 1-1. Rigtersbleek won op bezoek bij Tubantia met 0-2. 
In de 2e klasse J beging koploper Achilles'12 een misstap door in eigen huis met 1-1 gelijk te spelen tegen hekkensluiter Epe. Achtervolger SDC'12 profiteerde daar optimaal van want de ploeg uit Denekamp won in eigen huis met 4-1 van TVC'28. 
In de 3e klasse A wisten de vier bovenste ploegen niet de volle buit te pakken. Koploper Barbaros speelde thuis gelijk tegen Eilermard (1-1), FC Suryoye kwam niet langs Juventa'12 (2-2) en in een onderling duel hielden NEO en Sportclub Enschede elkaar op een gelijkspel (2-2). Hekkensluiter KOSC pakte de tweede zege van het seizoen door Losser met 2-1 te verslaan.
In de 3e klasse B pakte Twenthe hele belangrijke punten in de strijd tegen degradatie. De formatie uit Goor boekte in eigen huis een klinkende zege op Heeten (4-1). Colmschate legde Warnsveldse Boys met 1-0 over de knie.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.