nieuws

Sargon Gouriye weg bij HHC Hardenberg, Coen Gortemaker stopt

Sargon Gouriye
Sargon Gouriye © Pro Shots
Sargon Gouriye zal HHC Hardenberg aan het einde van het seizoen verlaten. De aanvaller is naar eigen zeggen toe aan een andere uitdaging.
De aanvaller kwam medio 2012 over van Spakenburg en bleef, met een tussenpauze van een seizoen bij Spakenburg, vijf seizoenen bij de club.
“In totaal vijf mooie jaren gehad en nu de keuze gemaakt om te vertrekken bij een zeer mooie club”, zegt Gouriye op de clubsite. “Ik ga de gezelligheid binnen de club missen. Ik heb mooie wedstrijden gespeeld en zeker na vorig jaar toen we onderaan stonden er zoveel supporters waren die achter ons stonden. We zijn er uiteindelijk toch in gebleven."

Gortemaker stopt

Coen Gortemaker vertrekt per direct bij HHC Hardenberg. De verdediger stopt met zijn voetbalcarrière en gaat zich volop richten op zijn maatschappelijke ontwikkeling in de mode business. Gortemaker kwam in zijn jeugd uit voor FC Twente en ging vervolgens naar Heracles Almelo. Daarna kwam hij uit voor Achilles ’29 in de Jupiler League. Hij speelde dit seizoen slechts 24 minuten voor de nummer zes van de 2e divisie.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.