Jong FC Twente lijdt nederlaag bij ONS Sneek

Ryan Trotman
Ryan Trotman © FC Twente Media
In de derde divisie heeft Jong FC Twente een nederlaag geleden. Op bezoek bij ONS Sneek werd de formatie van trainer Dennis Demmers met 4-2 verslagen.
Het waren de Friezen die vroeg op voorsprong kwamen. Gonzales schoot van dichtbij de 1-0 binnen. In het vervolg kantelden de beloften van FC Twente de wedstrijd. Eerst wist Kvasina de gelijkmaker achter zijn naam te zetten en even later bracht Trotman de bezoekers op voorsprong. Lang kon Jong Twente daar niet van genieten, want Oosterbaan zorgde even later voor de 2-2.
Vlak na rust moesten de Enschedeërs verder met tien man toen Laukart er na een harde charge met rood af moest. ONS Sneek maakte dankbaar gebruik van de man-meer-situatie en kwam via Prijor op 3-2. Twintig minuten voor tijd bepaalde Lanting namens de thuisploeg het slotakkoord: 4-2.

ONS Sneek - Jong FC Twente 4-2

1-0 Curtey Gonzales (10)
1-1 Marko Kvasina (23)
1-2 Ryan Trotman (30)
2-2 Tim Oosterbaan (34)
3-2 Genridge Prijor (49)
4-2 Michael Lanting (69)
Bekijk hier de statistieken van Jong FC Twente.