nieuws

Uitslagen: Dure nederlaag SVZW, SC Lutten nieuwe koploper

De uitslagen en standen
De uitslagen en standen © RTV Oost
Er werden veel duels afgelast vandaag, maar op veel velden kon er ondanks de vrieskou wel gespeeld worden. Hieronder een overzicht van de opvallendste uitslagen.
SVZW verloor in de 1e klasse D van Hierden. Daardoor blijft de achterstand op koploper Flevo Boys vijf punten. In aantal wedstrijden staan de ploegen na vandaag gelijk: 15. DETO verloor bij WHC en zag die ploeg daardoor de derde plek overnemen.
In de 2e klasse H won koploper DOS Kampen simpel met 4-1 van De Esch. Naast belager Den Ham speelde gelijk bij SVI en daardoor is het verschil tussen de twee nu vier punten.
In de 2e klasse J Noord won Gramsbergen de Overijsselse derby van hekkensluiter Nieuwleusen met 2-1.
Quick'20 kwam in de 3e klasse D slechts een punt dichter bij koploper Oranje Nassau, dat haar duel afgelast zag worden. Quick speelde gelijk tegen Mariënberg. Achilles Enschede pakte onderin het derde punt van het seizoen tegen ASV'57.
SC Lutten pakte de koppositie in de 3e klasse D Noord. De ploeg won van Hollandscheveld.
Zalk wist in de 4e klasse C niet te winnen van HTC en daar kan VSW van profiteren. Het duel van die ploeg werd afgelast. Het heeft een punt minder en een duel minder gespeeld.
In de 4e klasse D stevent PH op de titel af. De ploeg verloor nog geen punt en vanmiddag werd SP Daarle met 7-0 opgerold.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.