HHC Hardenberg boekt tegen De Treffers zesde thuiszege op rij

Glenn Kobussen
Glenn Kobussen © Pro Shots
HHC Hardenberg blijft in eigen huis uitermate goed presteren. Op sportpark De Boshoek werd De Treffers op een 1-0 nederlaag getrakteerd.
De Hardenbergers waren de betere in de eerste helft, maar gingen onzorgvuldig met de kansen om. Zeven minuten voor rust was het wel raak. Een hoekschop van Glenn Kobussen werd door niemand aangeraakt en vloog in een keer binnen. Na rust kreeg De Treffers een goede kans op de gelijkmaker, maar Danes stond een treffer in de weg. Daarna liet HHC een aantal kansen onbenut waardoor de bezoekers in leven bleven. Vlak voor tijd kreeg De Treffers nog een grote kans, maar uiteindelijk wist de thuisploeg de zege over de streep te trekken.

HHC Hardenberg - De Treffers 1-0

1-0 Glenn Kobussen (38)
Bekijk hier de statistieken van HHC Hardenberg.