nieuws

Van der Lely scoort: "Dan zijn de wonderen de wereld nog niet uit"

FC Twente boekte vanavond een broodnodige zege op PEC Zwolle. De ploeg houdt daardoor nog zicht op lijfsbehoud. Jeroen van der Lely opende de score en dat was even wennen: "Dan zijn de wonderen de wereld nog niet uit."
"Volgens mij is het sinds de C-tjes dat ik voor het laatst heb gescoord, dat is wel heel bizar lang geleden ja. Hij komt op een gunstig tijdstip. Ik vind het mooi dat ik een keer belangrijk kan zijn voor de ploeg, dat is toch wel een lekker gevoel", aldus de rechtsback over zijn doelpunt.

Iets mentaals

Na de treffer ging het opeens lopen bij Twente, weet ook de verdediger: "Ik denk dat we toen goed gingen spelen en een paar hele goede kansen kregen. Nog een goede tweede goal maken. Het is toch iets mentaals, je hebt twee opstekers, twee goals en dan ga ja opeens lekker spelen."

Vertrouwen

Twente heeft nog twee duels om degradatie af te wenden en daar heeft Van der Lely vertrouwen in: "Ik denk dat dit een hele goede opsteker is en dat we die laatste twee wedstrijden vol vertrouwen ingaan. Bij ons in het team was dit gevoel er de hele tijd wel. Iedere wedstrijd dachten we, vandaag gaat het gebeuren. We hebben geloof gehouden de hele tijd en ik denk dat dat nu alleen nog maar meer is geworden."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.