nieuws

Scorende debutant Schets hoopt op toekomst bij Go Ahead: ''FC Twente is einde verhaal''

Siebe Schets behoort tot een illuster rijtje. De spits van Go Ahead Eagles, die gehuurd wordt van FC Twente, scoorde bij zijn basisdebuut in het eerste elftal. Desondanks gingen de Deventenaren wel met 2-1 onderuit bij RKC Waalwijk.
"Het is zonde dat we het in de tweede helft weggeven. Dat ik direct bij mijn basisdebuut scoor, is wel lekker. Maar bovenal is het gewoon jammer dat we hier verliezen. Dat gevoel overheerst", vertelt de twintigjarige aanvaller na afloop van het duel in de catacomben van het Mandemakers Stadion.

Lastig om het verschil te maken

Voor Schets was het allesbehalve een gemakkelijke avond. "Het was een prima goal, een lekker begin. Maar RKC werd steeds gevaarlijker en wij kwamen niet tot voetballen. We speelden alleen maar de lange bal, om dan het verschil te maken is lastig", vervolgt hij.

Toekomstperspectief

Schets staat officieel dus nog onder contract in Enschede. Daar ligt zijn toekomst echter niet. "Ik hoop dat ik hier kan blijven na dit seizoen. Daar hebben we binnenkort een gesprek over. FC Twente is einde verhaal, daar ga ik weg", aldus Schets.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.