Quick'20 knokt zich met tien man knap terug bij Westlandia, maar verliest wel

Kemna maakte er twee voor Quick
Kemna maakte er twee voor Quick © Quick'20
Quick'20 heeft het duel bij Westlandia verloren. In Naaldwijk stond de Oldenzaalse ploeg lang met tien. Het kwam met 2-0 achter, terug tot 2-2, maar verloor uiteindelijk met 4-2.
Binnen het kwartier was het raak voor de thuisploeg. Na een scrimmage in de zestien kreeg Westlandia een strafschop en daarbij kreeg Jeroen Visscher van de Oldenzalers rood voor hands. Jeroen Spruijt liet die kans niet liggen: 1-0. Jedsel Markes kreeg een goede kans op 2-0, maar schoot naast. Kort daarna was het wel raak. Spruijt maakte zijn tweede van de middag. Mitchell Jacobs schoot tien minuten voor rust op de lat en dus mocht Quick 'blij' zijn met de 2-0 ruststand.
Quick'20 begon goed aan de tweede helft en kreeg al snel een goede kans. Die ging er nog niet in, maar even later maakte Jip Kemna wel de 2-1. Vier minuten later was het opnieuw raak voor de spits van Quick. Met een man minder kwam de ploeg op gelijke hoogte. De marge werd echter opnieuw twee. Adnan Bajic maakte na driekwart wedstrijd de 3-2 en een paar minuten later zorgde Spruijt met zijn derde voor de beslissing.

Westlandia - Quick'20 4-2

1-0 Jeroen Spruijt (11/strafschop)
2-0 Jeroen Spruijt (30)
2-1 Jip Kemna (54)
2-2 Jip Kemna (58)
3-2 Adnan Bajic (67)
4-2 Jeroen Spruijt (72)
Rood: Jeroen Visscher (Quick'20/10)
Bekijk hier de statistieken van Quick'20 na het duel bij Westlandia.