nieuws

Fredrik Jensen: "Je voelt het wel in de regio, maar zolang er hoop is blijven we vechten"

Het zijn zware tijden voor FC Twente, maar in de spelersgroep leeft nog steeds de hoop dat de ploeg niet degradeert. Fredrik Jensen is strijdbaar: "Dat de club in een moeilijke tijd zit, voel je wel in de regio. Maar goed, zolang er hoop is blijven we vechten."
Twente won vorige week, maar een dag later haalden concurrenten Roda en Sparta ook punten. "We moeten alleen naar onze eigen wedstrijden kijken. We hebben geen invloed op de andere wedstrijden, dus fixeren wij ons alleen op onze eigen wedstrijden."

Vertrouwen

De eerstvolgende is die van zondag tegen Vitesse. Een duel dat Twente moet winnen: "We gaan er vol vertrouwen in. We hebben een goede pot tegen PEC gespeeld, dus we gaan er vol vertrouwen in."

Doping

Die wedstrijd tegen Zwolle heeft voor het nodige vertrouwen gezorgd: "Het is doping als je wint. Dan is het veel leuker binnenkomen in de ochtend als je wint. We hebben ook na de wedstrijd gezegd: jongens, onthoud dit gevoel. Dus daarmee gaan we vol vertrouwen de wedstrijd in."
De wedstrijd tegen Vitesse begint zondag, net als alle andere duels in de eredivisie, om 14.30 uur en is te volgen bij RTV Oost.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.