Jong FC Twente komt twee keer op achterstand, maar wint wel van Quick Boys

Dylan George
Dylan George © Pro Shots
Jong FC Twente heeft het thuisduel tegen Quick Boys vanmiddag gewonnen. In Hengelo werd het 3-2 voor de ploeg van coach Dennis Demmers.
Na een kwartier kwam Quick Boys op voorsprong door een benutte strafschop van Kelvin Maynard. Vier minuten later zette Jari Oosterwijk Jong Twente op gelijke hoogte. Chris Guijt zorgde acht minuten voor rust voor de 1-2, maar opnieuw kwam Twente terug. Dylan George maakte de 2-2 en dat was ook de ruststand.
Na een uur spelen kwam Twente voor het eerst op voorsprong. George maakte zijn tweede van de middag en zijn vijfde in de laatste vijf duels. Die derde treffer van Jong Twente bleek de winnende in Hengelo. Spakenburg pakte de titel en keert na een jaar weer terug in de 2e divisie.
Jong FC Twente - Quick Boys 3-2
0-1 Kelvin Maynard (16)
1-1 Jari Oosterwijk (19)
1-2 Chris Guijt (37)
2-2 Dylan George (43)
3-2 Dylan George (63)
Bekijk hier de statistieken van Jong FC Twente na het duel met Quick Boys.