nieuws

Uitslagen: Zalk en PH kampioen, SVZW heeft titel voor het oprapen door misstap Flevo Boys

Er zijn weer twee Overijsselse ploegen kampioen geworden. In de 4e klasse C en D grepen respectievelijk Zalk en PH Almelo de titel. Tranen vielen er echter ook. Blauw Wit'66 en Achilles Enschede acteren volgend seizoen een niveautje lager. Daarnaast heeft SVZW het kampioenschap voor het oprapen.
In de 1e klasse D won het vanmiddag met 4-1 bij DETO, terwijl titelconcurrent Flevo Boys in eigen huis punten morste tegen SDV Barneveld (2-3). Hierdoor is het gat tussen koploper SVZW en achtervolger Flevo Boys, met nog één duel te gaan, drie punten.
Voor Blauw Wit'66 viel het doek vandaag. De Holtenaren verloren met 6-1 van koploper Enter Vooruit en spelen volgend seizoen niet meer in de 2e klasse H, maar een treetje lager. Enter Vooruit kan op haar beurt volgende week het kampioenschap binnenhalen. Dan gaat het op bezoek bij Hulzense Boys.
In de 3e klasse D Noord kunnen op de laatste speeldag nog drie clubs de schaal grijpen. Tonego, SC Lutten, Hoogeveen en Hardenberg'85 zijn verwikkeld in een heuse titelrace, die volgende week zaterdag beslist zal worden. Saillant detail: Tonego en Hoogeveen treffen elkaar in een rechtstreeks duel.
Zalk kroonde zich vandaag tot kampioen in de 4e klasse C. Op bezoek bij laagvlieger SEH maakte Zalk geen fout en zegevierde het met 3-1. En ook in de 4e klasse D is de kampioen bekend. PH Almelo liet tegen SVV'56 nogmaals zien dat het veel te sterk is voor deze competitie: 5-1.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.