HSC'21 verliest en is nog steeds niet veilig in 3e divisie

HSC'21 heeft voor de achtste keer op rij niet weten te winnen in de 3e divisie. Bij Jong De Graafschap, dat voorlaatste staat, ging de ploeg met 2-0 onderuit en daardoor zakt het naar de veertiende plek in de stand. Die moet het volgende week vast zien te houden om geen nacompetitie te hoeven spelen.
Na een kwartier had HSC op voorsprong moeten komen, maar Bas ter Hogt zag doelman Nick van den Ham redding brengen op zijn strafschop. De aanvaller van HSC kreeg daarna nog enkele kansen, maar kwam niet tot scoren. Aan de andere schoot Marlon Versteeg net naast en mede daardoor was de ruststand 0-0.
Vijf minuten na rust was het wel raak voor Versteeg. Hij zette Jong De Graafschap op voorsprong. Een kleine tien minuten later werd het 2-0. Kyvon Leidsman verdubbelde de score. In de laatste minuut miste ook Tom ter Hogt nog een strafschop. Het bleef het bij 2-0 en dus moet HSC nog vol aan de bak in de strijd tegen degradatie.

Nog wel veilig

HSC staat ondanks de nederlaag nog wel op een veilige plek in de 3e divisie. Maar het puntenaantal blijft gelijk aan dat van Quick'20, dat ook verloor en op de 15e plek (nacompetitie) staat. Volgende week valt de beslissing. HSC speelt dan in eigen huis tegen Dongen en Quick ontvangt OFC.

Jong De Graafschap - HSC'21 2-0

1-0 Marlon Versteeg (50)
2-0 Kyvon Leidsman (58)
Bijzonderheid:  Bas ter Hogt (HSC'21) mist strafschop (14)  Tom ter Hogt (HSC'21) mist strafschop (90)
Bekijk hier de statistieken van HSC na het duel van vanmiddag.