nieuws

PEC Zwolle haalt verdediger Darryl Lachman terug

Darryl Lachman terug in Zwolle
Darryl Lachman terug in Zwolle © Pro Shots
PEC Zwolle heeft Darryl Lachman teruggehaald. De verdediger komt transfervrij over van Willem II en tekende voor twee seizoenen bij de club, waar hij eerder van 2011 tot 2014 speelde. Hij werd er kampioen van de Jupiler League en won de KNVB Beker.
Hij vertrok toen naar FC Twente en speelde later nog voor Sheffield Wednesday en SC Cambuur. Lachman over zijn terugkeer: "Dit voelt als thuiskomen. In Zwolle is mijn dochter geboren en ook op sportief vlak heb ik er mooi herinneringen liggen. Na PEC Zwolle - Willem II eind vorig seizoen grapte ik nog met assistent-trainer Gert Peter de Gunst dat ik transfervrij zou zijn. Dat de club nu bij mij is uitgekomen is extra mooi."

Vaste waarde

Technisch directeur Gerard Nijkamp is bij met zijn komst: "Darryl is natuurlijk geen onbekende voor ons. In zijn vorige periode in Zwolle was hij een vaste waarde in de achterhoede. De afgelopen jaren heeft hij de nodige clubs gehad. Bij Willem II heeft hij zijn carrière echter weer nieuw leven ingeblazen. Ik ben blij dat Darryl straks weer in het blauw met wit zal zijn te bewonderen."
Lachman is na Zian Flemming en Gustavo Hamer de derde aanwinst van PEC Zwolle voor komend seizoen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.