Jong FC Twente verlaat derde divisie met overwinning in Heemskerk

Jarni Koorman
Jarni Koorman © FC Twente Media
Jong FC Twente heeft de laatste wedstrijd in de derde divisie met een overwinning afgesloten. De beloften van de club uit Enschede, die volgend seizoen terugkeren in de beloftencompetitie, versloegen ODIN'59 met 1-3.
De gastheren kwamen nog wel op voorsprong door een treffer van Nigel Hardenberg, maar tien minuten voor rust stelden de bezoekers orde op zaken toen Jarni Koorman voor de 1-1 zorgde. Na rust bracht Jonatan Frimann Jong FC Twente op een 2-1 voorsprong en vlak voor tijd gooide David Sambissa het duel definitief in het slot. Door de overwinning eindigt Jong Twente op de tiende plaats in de derde divisie.

ODIN'59 - Jong FC Twente 1-3

1-0 Nigel Hardenberg (21)
1-1 Jarni Koorman (35)
1-2 Jonatan Frimann (58)
1-3 David Sambissa (86)
Bekijk hier de statistieken van Jong Twente van dit seizoen.