nieuws

Nooitmeer en Jansen vertrekken bij Dalfsen, Koppe komt van VOC

Dalfsen
Dalfsen © Kristian Giesen
Morrenhof Jansen/Dalfsen ziet alsnog twee handbalsters vertrekken. Sharon Nooitmeer en keepster Ellen Jansen gaan de 6-voudig landskampioen verlaten voor een buitenlands avontuur.
Nooitmeer vertrekt naar het opleidingsteam van het Franse Metz Handball en Jansen gaat haar geluk beproeven in Duitsland, waar ze gaat spelen voor HC Leipzig dat uitkomt in de 3e Bundesliga. 
Adri van Leeuwen, bestuurslid van de Stichting Tophandbal Dalfsen, betreurt het vertrek van de twee speelsters. "Wij werden overvallen door de mededeling van Sharon. Zij had ons in februari laten weten nog een jaar bij onze club te blijven. Het was de bedoeling dat ook Ellen nog een jaar zou blijven. Zij heeft echter de belangstelling van de Duitse club netjes bij ons aangekaart en gevraagd of een tussentijds vertrek toch nog tot de mogelijkheden behoorde. Wij hebben besloten om aan dat verzoek mee te werken."

Koppe

Dalfsen wist snel te handelen en heeft met Dominique Koppe een vervangster voor Nooitmeer aangetrokken. Zij komt over van VOC Amsterdam. "Wij zijn ontzettend blij dat we met Dominique een hele goede vervangster aan onze selectie kunnen toevoegen. Zij is fysiek sterk en heeft flink wat ervaring opgedaan in zowel Europa Cup wedstrijden als de nationale wedstrijden waarin de prijzen worden verdeeld. Dominique gaat bij ons samen spelen met haar zus Silvana Koppe", aldus Van Leeuwen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.