nieuws

Sam Hendriks van Go Ahead Eagles naar OH Leuven

Sam Hendriks
Sam Hendriks © Pro Shots
Go Ahead Eagles is zijn topscorer kwijt. Sam Hendriks maakt de overstap van de Deventer club naar het Belgische OH Leuven. Hij had nog een contract voor een jaar in Deventer.
Hendriks speelde twee jaar voor Go Ahead. In die twee seizoenen kwam hij tot 60 competitieduels en daarin scoorde hij 24 keer. Afgelopen seizoen werd hij topscorer met 16 treffers. De aanvaller gaf aan het einde van vorig seizoen al aan graag een stap naar een nieuwe club te willen maken. Hij was afgelopen weekend nog wel bij de eerste training en gaf daar aan dat er nog geen concrete belangstelling was. Gisteren ontbrak hij echter omdat er gesprekken liepen met de Belgische club.

"Genoten Eagle te zijn"

"De twee jaar dat ik bij Go Ahead Eagles speelde, waren sportief helaas niet de meest succesvolle", zegt Hendriks op de site van de club. "Toch heb ik ervan genoten Eagle te zijn. Dit kwam voornamelijk door de mensen die de club maken: medespelers, stafleden, de echte clubmensen en natuurlijk de supporters. Ik wens Go Ahead Eagles het allerbeste en blijf de club uiteraard volgen."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.