PEC Zwolle verliest met kleinst mogelijke cijfers in besloten oefenduel

Darryl Lachman
Darryl Lachman © Pro Shots
PEC Zwolle heeft een besloten oefenduel tegen AA Gent met 1-0 verloren. De enige treffer van de middag werd voor rust gemaakt door Yuja Kabo.
Het oefenduel in Gent vond plaats achter gesloten deuren. PEC Zwolle begon met dezelfde elf namen als in de met 5-0 gewonnen wedstrijd tegen Excelsior. Er waren kansen genoeg voor de ploeg van John van 't Schip om voor rust de scoren te openen, maar meerdere spelers hadden het vizier niet op scherp staan in de eindfase.
In de tweede helft maakten Namli, Van der Hart, Van Polen, Ligeon, Bakker, Ondaan en Koorman hun entree in het elftal maar ook zij konden een tweede nederlaag in de oefencampagne niet voorkomen. De nummer vier uit de Belgische Eerste Klasse hield stand en won het duel met 1-0.
Zaterdag oefent PEC Zwolle in Ilten tegen Hannover'96. Daarna zijn Levante UD en RKC Waalwijk de laatste oefenpartners voordat PEC Zwolle in eigen huis de competitie opent tegen SC Heerenveen.