nieuws

Edwin Peterman nieuwe commercieel directeur PEC Zwolle

De nieuwe commercieel directeur Edwin Peterman met Adriaan Visser en Gerard Nijkamp
De nieuwe commercieel directeur Edwin Peterman met Adriaan Visser en Gerard Nijkamp © PEC Zwolle
Edwin Peterman wordt per 1 september de nieuwe commercieel directeur van PEC Zwolle. Hij volgt Joost Broerse op, die dezelfde functie bij FC Utrecht gaat bekleden.
Peterman (46) is mede-eigenaar van een uitzendbureau, dat hij gaat verkopen. Als bestuurder van het spelersinvesteringsfonds en zijn eerdere ervaringen met de organisatie van PEC Zwolle heeft hij naar eigen zeggen een goed beeld hoe de club ervoor staat. 
"Nadat ik PEC Zwolle zelf twee keer heb mogen begeleiden bij de zoektocht naar nieuw talent, als mede-eigenaar van HÆD, dacht ik bij de derde keer ‘nu moet ik zelf mijn talent maar aanbieden!’", vertelt Peterman. "De timing is perfect om 'mijn onderneming' over te dragen en een volgende stap te maken bij deze prachtige club."
Voorzitter Adriaan Visser: "Met Edwin Peterman denken we de juiste persoon binnenboord te hebben gehaald. Onze club is volop in beweging en kijkt met een open blik naar de toekomst. Niet alleen op het veld, maar ook op de kantoren. Deze week werd dat onderstreept met het groeiplan ‘Wat goed is, moet beter’. Ook Edwin is hier al in meegenomen en zal als commercieel directeur zijn steentje gaan bijdragen om de club verder te laten groeien."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.