nieuws

Wissels Heracles Almelo winnen in eigen huis simpel van Quick'20

Heracles wint van Quick'20
Heracles wint van Quick'20 © Heracles Almelo
Heracles Almelo heeft vanavond een oefenduel tegen derdedivisionist Quick'20 simpel gewonnen. In het Polman Stadion werd het tegen de ploeg uit Oldenzaal 6-0.
Heracles begon met de spelers die zaterdag tijdens de competitieopening tegen Ajax invielen of niet in actie kwamen. Daarbij onder andere voormalig Quick-spelers Tim Breukers, Reuven Niemeijer en Niels Leemhuis.
In de eerste helft kwam Heracles tot drie treffers. Die kwamen van Vincent Vermeij, Silvester van der Water en Niemeijer. Tegenvaller was het geblesseerd uitvallen van Alexander Merkel. Tim van de Berg was na een half uur zijn vervanger. Na de pauze verving trainer Frank Wormuth twee spelers.
Na een klein uur zorgde Lennart Czyborra voor de 4-0 en twaalf minuten voor het einde maakte hij ook de vijfde. Even later maakte Van der Water ook zijn tweede: 6-0. Dat was ook de eindstand in Almelo.

Vervolg

Voor Heracles gaat zaterdag de eredivisie verder met een thuisduel tegen ADO Den Haag. Quick'20 speelt die dag in de eerste kwalificatieronde van de KNVB Beker tegen DVS'33 Ermelo. De competitie in de 3e divisie begint op 25 augustus met een wedstrijd tegen JVC Cuijk.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.