nieuws

Go Ahead Eagles pakt koppositie na ruime zege op Jong FC Utrecht

Go Ahead Eagles is het nieuwe seizoen uitstekend gestart. Vrijdagavond boekte de ploeg van trainer John Stegeman een ruime zege op Jong FC Utrecht (5-0), waardoor de koppositie een feit is. 
Nadat Jong FC Utrecht-goalie Thijmen Nijhuis in eerste instantie een poging van Richard van der Venne nog wist te keren, was het even later wél raak. Jaroslav Navrátil stuurde zijn directe tegenstander het bos in en gaf goed voor, waarna Thomas Verheydt de bal licht beroerde en Van der Venne binnen kon tikken: 1-0. 

Bosz maakt 2-0
Ook het tweede doelpunt kwam voort uit sterk combinatiespel. De bal belandde uiteindelijk bij Gino Bosz, die met een geplaatst schot in de verre hoek de marge verdubbelde en er 2-0 van maakte. Dit was tevens de ruststand.

Verheydt met zijn eerste

In de tweede helft leek Go Ahead Eagles het in eerste instantie wel welletjes te vinden, totdat de 69e minuut aanbrak. Invaller Bruno Andrade leverde een scherpe voorzet af op het hoofd van Thomas Verheydt, die er 3-0 van maakte in De Adelaarshorst. 

Go Ahead Eagles koploper

Hierna was het de beurt aan de invallers. Eerst was het Maarten Pouwels die een voorzet van Navratil binnen wist te werken. Daarna nam Paco van Moorsel de regie over. Koud in het veld ontving hij de bal in het centrum, draaide hij weg bij zijn tegenstander en produceerde vervolgens de 5-0. Door de ruime zege op Jong FC Utrecht is Go Ahead Eagles de kersverse koploper van de Keuken Kampioen Divisie.  

Go Ahead Eagles - Jong FC Utrecht (5-0)

1-0 Richard van der Venne (22)
2-0 Gino Bosz (35)
3-0 Thomas Verheydt (69)
4-0 Maarten Pouwels (82)
5-0 Paco van Moorsel (88)

Arbiter: 
Pérez 

Geel:

Go Ahead Eagles: Verhulst; Lelieveld, Bosz, Veldmate, Baas; Stans, Bakx (Van Moorsel/84), Van der Venne (Andrade/50); Navratil, Verheydt (Pouwels/76), Dzepar

Jong FC Utrecht: Nijhuis, El Yaakoubi, Hoogenhout, Culhaci, Velanas, Mallahi (Van Rooijen/70), Brinkman, Venema, El Azrak (Lehaire/58), Arweiler (Hilterman/80), Van der Velden
Bekijk hier de statistieken van Go Ahead Eagles na het duel met Jong FC Utrecht.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.