nieuws

Stegeman over koppositie: ''De jongens raken hiervan niet in de war''

Go Ahead Eagles boekte vrijdagavond een riante 5-0 zege op Jong FC Utrecht en greep daardoor de koppositie. Desondanks wil trainer John Stegeman niet al teveel waarde hechten aan dit succes.
"De koppositie is mooi. Maar er zaten genoeg momenten in waar ik me wel druk om heb gemaakt. Het was niet geflatteerd, maar we hadden ook wel een paar doelpunten tegen kunnen hebben", vertelt Stegeman na afloop van het duel.
Bij de oefenmeester dan ook geen explosie van vreugde. "Ik heb altijd moeite om te genieten tijdens wedstrijden. Maar er zaten mooie dingen in. We zijn in opbouw, er kunnen nog heel veel dingen veel beter. Maar de intentie is duidelijk. Het is mooi dat je dan je eerste wedstrijd weet te winnen, maar dat zegt niets", vervolgt hij.
Desondanks is Stegeman blij met het resultaat. "We worden stap voor stap beter in de dingen die we doen. In de breedte zijn we sterk. Pouwels en Van Moorsel vallen in en scoren, dat is een goed teken. We hebben een groep die wel begrijpt dat je ondanks de koppositie niet naast je schoenen moet gaan lopen. Dat snappen ze wel, ze hebben genoeg meegemaakt in hun leven en raken hier niet in de war van", luidt zijn besluit.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.