nieuws

Breukers kan met glimlach terugkijken op eigen doelpunt: "Ik schiet hem wel aardig binnen"

Tim Breukers was vanavond één van de opvallende namen tijdens de 4-2 zege van Heracles op ADO Den Haag. Hij kreeg zijn eerste basisplek van het seizoen, gaf een assist, maar maakte ook een eigen doelpunt (de 2-2).
Hij kon door de zege nog wel met een glimlach terugkijken op zijn eigen treffer: "Er kwam een bal van rechts. Ik dacht eerst dat het buitenspel was en ik weet dat er achter mij een man loopt. Ik probeer die bal eigenlijk weg te schieten, maar hij was op volle snelheid. Ik schiet hem wel aardig binnen, maar dat was natuurlijk niet de bedoeling."

Chaotisch

Het was vanaf de eerste seconde een leuke wedstrijd in het Polman Stadion. Na 2-0 werd het 2-2 en uiteindelijk dus 4-2. Breukers over het begin van de wedstrijd: "Ik denk dat we heel goed uit de startblokken komen. We komen dit verdiend op een 2-0 voorsprong en daarna was het eigenlijk een beetje zoekende en kwam ADO beter in de wedstrijd. We kregen een goal tegen en dan begint het toch een beetje chaotisch te worden en kunnen we heel weinig druk op ADO zetten. En dan krijg je het toch heel lastig, terwijl dat eigenlijk onnodig is."
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.