nieuws

Trainer Karsten kijkt uit naar nieuw seizoen HHC: "Het begint te kriebelen"

HHC Hardenberg begint komend weekend aan het nieuwe seizoen in de 2e divisie. Tussendoor staat er op woensdag nog het duel in de tweede kwalificatieronde van de KNVB Beker op het programma tegen OFC.
In Hardenberg veranderde er op spelersgebied niet veel. De ploeg haalde een paar nieuwe spelers op. Saber Hendriks, Ryan Snelders en Menno Heerkes spelen komend seizoen in het oranje van HHC. Gisteren speelde de ploeg uit Hardenberg de laatste oefenwedstrijd tegen SC Genemuiden en het won met 4-0 van de hoofdklasser.

Het begint te kriebelen

Trainer Gert Jan Karsten heeft zin in het begin van het seizoen: "We zijn er aan toe om voor het echie te spelen. Want je merkt dat de voorbereiding lang duurt en dat het dan begint te kriebelen. Ik merk ook aan mezelf dat de wedstrijd tegen Genemuiden nog even een moetje was, terwijl het normaal een hartstikke leuke wedstrijd is. Maar je bent toch al met woensdag bezig. Assistent is vorige week naar OFC geweest, ik dinsdag. Dus je bent eigenlijk al helemaal klaar voor het echte werk."

Ambitie

Vorig jaar eindigde HHC keurig als derde in de 2e divisie. Karsten over de ambities: "Wij willen gewoon linkerrijtje spelen, wij willen een degelijke, stabiele 2e divisieploeg zijn en ik heb over het algemeen de ambitie om de meest scorende ploeg te worden. Dus dat betekent ook zeker hier thuis dat we willen vermaken."
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.