Beloften PEC Zwolle en Heracles spelen gelijk in eerste competitieduel

Stephen Sama maakte de gelijkmaker
Stephen Sama maakte de gelijkmaker © Heracles Almelo
De beloften PEC Zwolle en Heracles Almelo hebben het eerste competitieduel van het seizoen gelijkgespeeld. De onderlinge wedstrijd in Zwolle eindigde in 1-1.
Al na acht minuten kwam Zwolle op voorsprong door een treffer van Rick Dekker. Hij profiteerde van miscommunicatie tussen Michael Brouwer en Alexander Merkel. 1-0 was ook de ruststand. In de tweede helft leek het lang bij die stand te blijven, maar kort voor het einde kopte Stephen Sama van Heracles de gelijkmaker binnen uit een hoekschop.