Quick'20 begint seizoen met thuisnederlaag tegen JVC Cuijk

Quick'20 is het nieuwe seizoen in de derde divisie gestart met een nederlaag. In eigen huis was JVC Cuijk zaterdagavond te sterk: 1-2.
Na een aftastende beginfase waarin weinig gebeurde waren het de bezoekers die als eerst doel troffen. Snel balverlies van Quick'20 leidde een tegenstoot van JVC Cuijk in, waarna Rik Renirie Quick'20-doelman Lars Iepma verschalkte: 0-1. Op een kopbal van Jelle Leenders en enkele speldenprikjes na wist de thuisploeg daar weinig tegen over te zetten. Zodoende zochten beide teams met een 0-1 ruststand de kleedkamers op.
Kort na rust werd het bijna 0-2, maar een schot van doelpuntenmaker Renirie spatte uiteen op de lat. Twee minuten hierna was het wel raak. Lars Loermans schoot de 0-2 achter Iepma en verdubbelde de marge. Quick'20 ging op jacht naar de aansluitingstreffer en die kwam er twintig minuten voor tijd. Bas ter Horst kopte een voorzet van Luc Stolker binnen: 1-2. De Oldenzalers slaagden er in de resterende tijd niet in om het tij te keren en zodoende wordt het seizoen geopend met een nederlaag tegen JVC Cuijk.

Quick'20 - JVC Cuijk 1-2

0-1 Rik Renirie (22)
0-2 Lars Loermans (54)
1-2 Bas ter Horst (71)
Bekijk hier de statistieken van Quick'20 na de seizoensopener tegen JVC Cuijk.