SPUNCK, hét cultuurplatform van RTV Oost, komt ook in 2022 met een nieuwe serie SPUNCK Podium. Op 18 mei start de tweede serie van 9 afleveringen, in september volgt de derde serie. In deze talk show geven we elke week het podium aan cultureel Overijssel. Festivals, evenementen, muziek, musea, theaters en artiesten, talent of al bekend, SPUNCK Podium is voor iedereen.

In SPUNCK Podium ontvangt Inga Tjapkes aanstormende talenten, theatermakers, schrijvers, cabaretiers, kunstenaars en andere makers. Met live muziek, live theater en goede gesprekken. PopPunt Overijssel en de poppodia geven in de ‘Pop3’ gouden tips én zanger en gitarist Erik Neimeijer zet je aan het denken met één van zijn favoriete covers uit ‘Eriks Koffer’. SPUNCK Podium is dé broedplaats waar cultureel Overijssel elkaar ontmoet, waar je inspiratie opdoet en waar je wordt bijgepraat over wat er te doen is.

SPUNCK!
Kunst en cultuur is voor iedereen! SPUNCK bespreekt alles: van schilderij tot beeld, van drummer tot componist, van graffiti tot tattoo, van foto tot ontwerper, van architect tot kanteel, van gedicht tot toneelstuk.

Jij op ons podium?

SPUNCK! bruist en de voorbereidingen voor dit nieuwe programma zijn in volle gang. Ben je zelf een maker en wil je op het SPUNCK! Open Podium? Stuur dan een mail naar cultuur@rtvoost.nl.

SPUNCK Podium zie je elke woensdag om 17.30 uur op TV Oost, rtvoost.nl én daarna op YouTube. De uitzending wordt op woensdag elk uur herhaald en kun je ook op zondag nog eens zien. Kijk op www.rtvoost.nl/tvgids voor alle uitzendtijden.