Ontdek Stageplaatsen bij RTV Oost: Een gouden kans om te groeien in de media

Ben je klaar om je creatieve talenten uit te dagen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen in een bruisende media-omgeving? Bij RTV Oost bieden we diverse stageplaatsen aan binnen een van onze dynamische en diverse teams. Of je nu gefascineerd bent door de actualiteit, sport, cultuur, of radio, er is voor iedereen een plek in onze organisatie.

Voor concrete stageopdrachten zie hieronder. We hebben plek in de volgende teams: team Actueel, team Veiligheid, team Cultuur & Mens, team Sport en Team Radio.

Ook onze stafafdelingen zijn open voor stagiaires. Of je nu geïnteresseerd bent in Financiën, P&O en Administratie, wilt werken aan het imago en zichtbaarheid van RTV Oost in de cluster Marketing/PR en Reclame, of een bijdrage wilt leveren aan de technische en facilitaire infrastructuur van RTV Oost in het Facilitair en ICT team, er is meestal een stageplaats die past bij jouw talenten en ambities.

Een stage bij RTV Oost is een springplank naar een succesvolle carrière in de media. Het is een gouden kans om waardevolle ervaring op te doen, te leren van professionals en je netwerk uit te breiden. Ben je klaar om deel uit te maken van onze levendige en dynamische organisatie? Wij verwelkomen je graag in ons team.