Carnavalshart
Terugkijken

Carnavalshart

5 februari 20:00 - 20:25

Vrolijke en hartverwarmende carnavalsverhalen. Met onder meer Jan Riesewijk, hij verpleegt in het dagelijks leven mensen met dementie, maar met carnaval heeft hij, verkleed als kardinaal, de lachers op zijn hand. André van Duin vertelt over zijn favoriete carnavalskraker, het 50-jarig jubileum van ‘Zak es lekker door’ en Moluks carnaval in Venlo. Carnavalshart is een samenwerking met Omroep Brabant, L1 en KRO-NCRV.

Carnavalshart

9 februari 20:30 - 20:55 Vrolijke en hartverwarmende carnavalsverhalen. Met onder meer Jan Riesewijk, hij verpleegt in het dagelijks leven mensen met dementie, maar met carnaval heeft hij, verkleed als kardinaal, de lachers op zijn hand. André van Duin vertelt over zijn favoriete carnavalskraker, het 50-jarig jubileum van ‘Zak es lekker door’ en Moluks carnaval in Venlo. Carnavalshart is een samenwerking met Omroep Brabant, L1 en KRO-NCRV.

Carnavalshart

8 februari 20:00 - 20:25 Vrolijke en hartverwarmende carnavalsverhalen. Met onder meer Jan Riesewijk, hij verpleegt in het dagelijks leven mensen met dementie, maar met carnaval heeft hij, verkleed als kardinaal, de lachers op zijn hand. André van Duin vertelt over zijn favoriete carnavalskraker, het 50-jarig jubileum van ‘Zak es lekker door’ en Moluks carnaval in Venlo. Carnavalshart is een samenwerking met Omroep Brabant, L1 en KRO-NCRV.

Carnavalshart

7 februari 20:00 - 20:25 Vrolijke en hartverwarmende carnavalsverhalen. Met onder meer Jan Riesewijk, hij verpleegt in het dagelijks leven mensen met dementie, maar met carnaval heeft hij, verkleed als kardinaal, de lachers op zijn hand. André van Duin vertelt over zijn favoriete carnavalskraker, het 50-jarig jubileum van ‘Zak es lekker door’ en Moluks carnaval in Venlo. Carnavalshart is een samenwerking met Omroep Brabant, L1 en KRO-NCRV.

Carnavalshart

6 februari 20:00 - 20:25 Vrolijke en hartverwarmende carnavalsverhalen. Met onder meer Jan Riesewijk, hij verpleegt in het dagelijks leven mensen met dementie, maar met carnaval heeft hij, verkleed als kardinaal, de lachers op zijn hand. André van Duin vertelt over zijn favoriete carnavalskraker, het 50-jarig jubileum van ‘Zak es lekker door’ en Moluks carnaval in Venlo. Carnavalshart is een samenwerking met Omroep Brabant, L1 en KRO-NCRV.