De Sterrenparade
Terugkijken

De Sterrenparade

4 juni 10:30 - 10:55

Uit de Tour d'Overijssel 1997 in Vriezenveen: Kees Verluijs, Tante Lien, Major Dundee Band en Nick McKensie. Uit de Sterrenparade: Waylon, Snelle & Kraantje Pappie, Jannes, Andre Hazes en de superster Jaap Reesema.

De Sterrenparade

1 oktober 06:27 - 06:55 In deze aflevering van de Sterrenparade zie je optredens uit de Regiotapclub van najaar 2001 van Follow hat Dream, Harm oet Riessen en Henriette en Rob Janszen. Verder Tessa Boomkamp met 'Op de boerderij' en uit de Overijsselse hitlijst: het IJsselduo, Henny Thijssen en Ammar, John West en Billy Dans.

De Sterrenparade

24 september 06:27 - 06:55 In de Sterrenparade gaan we deze week terug in de tijd met optredens van Grad Damen, de Zingende Fresia's en Imca Marina in de Regiotap. Bijzonder ook is het optreden van de Dutch Swing College Band uit 2004. Verder muziekclips van Suzan&Freek&Claude, Snelle en Jan Smit&Marco Schuitemaker uit de hitlijst van RTV Oost. En we zien de Zwolse Band of Glory met hun vertolking van Abba's "Everybody's A Winner".

De Sterrenparade

17 september 06:27 - 06:52 In de Sterrenparade gaan we deze week terug in de tijd met optredens van Rob Dokter, de groep Flair en Normaal in de Regiotap. Verder clips van de nieuwe singles van de Edwin Evers Band, van Henny Thijssen én van Thomas Berge. Bijzonder is een opname uit 2010 van Sabine Uitslag tijdens het Regionaal Songfestival in Den Bosch. Daar zong ze het nummer 'Loat Mie Lös'.

De Sterrenparade

10 september 06:27 - 06:55 In deze aflevering van de Sterrenparade gaan we terug naar 1999 met optredens uit de Regiotap van de Spitfires, Lee Towers en de band van BJ Baartmans. Uiteraard zit er muziek in van Ilse DeLange (naar aanleiding van de Ilse DeLange week), een live-opname uit het foyerconcert van de JL Revivalband en uit de Sterrenparade zie je clips van Snelle en van Ammar, John West & Billy Dans met hun gezamenlijk singel 'De Koning Van De Nacht'.