Ongekend Talent
Terugkijken

Ongekend Talent

Ongekend Talent | Het gesprek 3 november 2023 20:00 - 20:25

Een terugblik met de hoofdrolspelers Rudi, Kirsten, Michiel, Maurits, Jessica en Stijn. Ook praten we met revalidatieartsen, werkgever, UWV en gemeente over de drempels die revalidanten ervaren bij terugkeer naar werk en hoe we als maatschappij die drempels kunnen wegnemen. Oud-topwielrenner Rob Harmeling schuift aan als ambassadeur van de Maartens Foundation.

Ongekend Talent | Stijn Ekkelboom

Ongekend Talent | Stijn Ekkelboom

1 november 2023 18:30 - 18:55 In deze aflevering zien we onder meer hoe de vakantie van Stijn uit Enschede , die zo mooi had moeten worden na het behalen van zijn havodiploma, uitloopt op een drama: al op de eerste avond verandert zijn leven voorgoed, als hij bij een duik in het Italiaanse Gardameer zijn nek breekt. Stijn geeft niet op en gaat naast het revalideren ook keihard studeren, om toch aan een leuke baan te komen. Wat brengt de toekomst hem en de andere revalidanten uit de reeks Ongekend Talent!?
Ongekend Talent | Maurits Lammertink

Ongekend Talent | Maurits Lammertink

25 oktober 2023 18:30 - 18:55 In deze aflevering zien we hoe er in één keer een streep gaat door de veelbelovende wielercarrière van Maurits Lammertink. Hij wordt omver gereden als hij een ijsje haalt. Fysiek herstelt hij als een topsporter, maar hersenletsel maakt dat hij geen enkele prikkel meer aankan. De toekomst is een groot vraagteken voor Maurits, laat staan werk…
Ongekend Talent | Jessica Braakman

Ongekend Talent | Jessica Braakman

18 oktober 2023 18:30 - 18:55 Jessica Braakman overleefde wonderwel een ernstig auto-ongeluk, maar kreeg meteen te horen dat ze nooit meer voor de klas zou kunnen staan. Het liep anders… We zien verder hoe Kirsten een botoxbehandeling krijgt voor de spasmen in haar been na een incomplete dwarslaesie. En Rudi Tukkers vertelt over het bedrijfsongeluk, waarbij hij de functie van zijn hand kwijtraakte en de weg terug naar werk.
Ongekend Talent | Kirsten Ensing

Ongekend Talent | Kirsten Ensing

11 oktober 2023 18:30 - 18:55 Maak kennis met Kirsten, die een incomplete dwarslaesie kreeg. Spasmen en zenuwpijn in haar benen maken haar dagen onvoorspelbaar en een terugkeer naar haar werk als medisch secretaresse niet eenvoudig.