Øsen en Angoan
Terugkijken

Øsen en Angoan

21 maart 17:30 - 17:55

5-Delige serie waarin zeventig jaar plattelandsleven tot leven wordt gebracht in het openluchtspel Øsen en Angoan met livemuziek van twee Achterhoekse rockbands. De vier generaties van de boerenfamilie Gunnewiek en de familie Brink, uitbaters van een plattelandscafé staan symbool voor Øsen (zwoegen en hard werken) en Angoan (feesten en plezier maken). Van de ruilverkaveling in de jaren vijftig tot de stikstofcrisis van nu, alles komt aan bod.

Øsen en Angoan

28 maart 17:30 - 17:55 5-Delige serie waarin zeventig jaar plattelandsleven tot leven wordt gebracht in het openluchtspel Øsen en Angoan met livemuziek van twee Achterhoekse rockbands. De vier generaties van de boerenfamilie Gunnewiek en de familie Brink, uitbaters van een plattelandscafé staan symbool voor Øsen (zwoegen en hard werken) en Angoan (feesten en plezier maken). Van de ruilverkaveling in de jaren vijftig tot de stikstofcrisis van nu, alles komt aan bod.

Øsen en Angoan

14 maart 17:30 - 17:55 5-Delige serie waarin zeventig jaar plattelandsleven tot leven wordt gebracht in het openluchtspel Øsen en Angoan met livemuziek van twee Achterhoekse rockbands. De vier generaties van de boerenfamilie Gunnewiek en de familie Brink, uitbaters van een plattelandscafé staan symbool voor Øsen (zwoegen en hard werken) en Angoan (feesten en plezier maken). Van de ruilverkaveling in de jaren vijftig tot de stikstofcrisis van nu, alles komt aan bod.

Øsen en Angoan

7 maart 17:30 - 17:55 5-Delige serie waarin zeventig jaar plattelandsleven tot leven wordt gebracht in het openluchtspel Øsen en Angoan met livemuziek van twee Achterhoekse rockbands. De vier generaties van de boerenfamilie Gunnewiek en de familie Brink, uitbaters van een plattelandscafé staan symbool voor Øsen (zwoegen en hard werken) en Angoan (feesten en plezier maken). Van de ruilverkaveling in de jaren vijftig tot de stikstofcrisis van nu, alles komt aan bod.

Øsen en Angoan

28 februari 17:30 - 17:55 5-Delige serie waarin zeventig jaar plattelandsleven tot leven wordt gebracht in het openluchtspel Øsen en Angoan met livemuziek van twee Achterhoekse rockbands. De vier generaties van de boerenfamilie Gunnewiek en de familie Brink, uitbaters van een plattelandscafé staan symbool voor Øsen (zwoegen en hard werken) en Angoan (feesten en plezier maken). Van de ruilverkaveling in de jaren vijftig tot de stikstofcrisis van nu, alles komt aan bod.