Onderwerpen

 • Man op gestolen fiets gefilmd door bewakingscamera in Oudestraat Kampen

  De video wordt geladen ...

  Een man is in de vroege ochtend van zondag 11 juni gefilmd terwijl hij op een gestolen fiets over de Oudestraat in Kampen fietst. De politie heeft hem tot nu toe nog niet kunnen vinden en brengt daarom nu bewakingsbeelden naar buiten om hem alsnog op te sporen.

  Lees het hele artikel
 • Wie heeft de overvaller van snackbar Jasmijn in Almelo zien wegrennen?

  De video wordt geladen ...

  De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over een man die op zondagmiddag 22 oktober rond 14.00 uur een overval heeft gepleegd op snackbar Jasmijn aan de Hofkampstraat in Almelo.

  Lees het hele artikel
 • Dubbele kaakbreuk door mishandeling tijdens Bathmense kermis; wie zag iets?

  De video wordt geladen ...

  Wie weet meer over de ernstige mishandeling van een 17-jarige jongen uit Deventer tijdens de Bathmense kermis? De jongen liep eind september een dubbele kaakbreuk op en is nog altijd niet volledig hersteld. De politie zoekt getuigen om de daders te achterhalen. 

  Lees het hele artikel
 • VIDEO: mannen stelen parfums in Kampen, wie herkent ze?

  De video wordt geladen ...

  De bewakingscamera van een winkel in Kampen heeft op donderdag 7 september duidelijke beelden vastgelegd van winkeldiefstal door twee mannen. Wie herkent ze?

  Lees het hele artikel
 • Vrouw pint met gestolen bankpas bij de Hema in Deventer, wie herkent haar?

  De video wordt geladen ...

  Een vrouw met blond haar heeft op donderdagmiddag 20 juli met een gestolen bankpas geld opgenomen bij een pinautomaat in de Hema aan de Korte Bisschopstraat in Deventer. Er zijn bewakingsbeelden van de vrouw.

  Lees het hele artikel
 • 'Voor 6.000 tot 8.000 euro buitgemaakt bij sigarettenroof AH in Enter'

  De video wordt geladen ...

  Bij de snelkraak in de Albert Heijn aan de Pastoor Heimerikxstraat in Enter is de afgelopen nacht voor een bedrag van 6.000 tot 8.000 euro aan sigaretten gestolen. Dat zegt de politie na een eerste inventarisatie.

  Lees het hele artikel

Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Met reconstructies, beelden van bewakingscamera's en foto's van verdachten. Presentatie: Emiel Houben en Bart Ramaker. Heeft u informatie over de zaken die worden beschreven? Geef dit dan door via 0800 - 6070 (gratis nummer) of 0900 - 8844. Doet u dit liever anoniem? Bel dan met Bel. M. 0800-7000. U kunt ook contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079 - 345 8 999.

Alle zaken uit de uitzending zijn terug te zien op het youtube-kanaal: www.youtube.com/onderdeloep. U kunt Onder de Loep ook volgen via Twitter: www.twitter.com/onderdeloep

Contact: onderdeloep@rtvoost.nl

 • Onder de Loep
  26 juli 2018 17:46

  Onder de Loep

  Op dinsdag 3 juli treft de politie een overleden man aan in een woning aan het Oosterveld in Enschede. Het blijkt om een 26-jarige man uit Enschede te gaan die door geweld om het leven is gekomen. Deze zaak en misdrijven in Deventer, Almelo en Zwolle. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  12 juli 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie onder meer informatie over de natuurbranden die vorig weekend in de omgeving van Dalfsen waren. Ook is er aandacht voor brandstichtingen in Almelo, inbraken in Hengelo en een diefstal in Oldenzaal. Wie herkent de daders? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  28 juni 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie uw hulp bij het oplossen van misdrijven in Kampen, Hengelo en Almelo. Wie heeft informatie of herkent de daders op de beelden? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  14 juni 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie uw hulp bij het oplossen van misdrijven in Oldenzaal, Deventer, Diepenveen, Haaksbergen en Almelo. Wie herkent de daders op de camerabeelden? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  31 mei 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie onder meer uw hulp bij het oplossen van de lange reeks Deventer autobranden. Verder aandacht voor misdrijven in Staphorst, Zwolle, Enschede en Oldenzaal, en gevonden sieraden en munten van diverse inbraken in Twente. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  17 mei 2018 17:46

  Onder de Loep

  Een 38-jarige man uit Steenwijk wordt 's nachts klemgereden en overvallen. Vervolgens wordt zijn auto in brand gestoken. In Onder de Loep de signalementen van de daders. Verder aandacht voor misdrijven in Haaksbergen, Deventer, Zwolle en Oldenzaal.  Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  3 mei 2018 17:46

  Onder de Loep

  Op zaterdagmorgen 23 december wordt een man mishandeld door een onbekende man in een restaurant aan de Belvederelaan in Zwolle. Wie kent of herkent de dader op de bewakingsbeelden? Verder misdrijven in Deventer, Hengelo, Almelo, Steenwijk en Enschede. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  19 april 2018 17:46

  Onder de Loep

  Opsporingsprogramma waarbij de politie de hulp inschakelt van de kijker. Deze week aandacht voor o.a. een mishandeling van een 83-jarige vrouw die met veel geweld is overvallen in haar woning. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
Informatie