Onderwerpen

 • Zakkenrollers maken veel slachtoffers in de omgeving van Hardenberg

  De video wordt geladen ...

  Ze kijken de pincode af in de winkel, achtervolgen hun slachtoffers, stelen hun bankpas en trekken dan de rekening leeg. Bij de politie komt de ene na de andere aangifte binnen. De zakkenrollers zijn vooral actief in de omgeving van Hardenberg.  

  Lees het hele artikel
 • VIDEO: Met wie communiceert deze inbreker bij café-restaurant Harwig in Den Ham?

  De video wordt geladen ...

  De inbreker die bij café-restaurant Harwig in Den Ham onder meer een collectebus van KWF Kankerbestrijding meenam, handelde mogelijk niet alleen. Op beelden van de beveiligingscamera's, die de politie heeft vrijgegeven, lijkt het alsof hij telefonisch contact heeft met iemand die hem instructies geeft.

  Lees het hele artikel
 • Jongens die man beroofden bij station Kennispark in Enschede dreigden met mes te steken

  De video wordt geladen ...

  De twee jongens die vorige week vrijdag bij station Enschede Kennispark een man van 19 beroofden, zijn er met twee tientjes vandoor gegaan. Het slachtoffer uit Hengelo werd op klaarlichte dag bedreigd met een mes.

  Lees het hele artikel
 • Man shopt voor bijna 8000 euro met de bankpas van een bejaarde vrouw uit Nijverdal

  Hij koopt spullen bij Mediamarkt en gaat uitgebreid shoppen bij de Bijenkorf in Amsterdam. Een goede klant voor de winkelketens, maar een vrouw van 80 uit Nijverdal is er een stuk minder blij mee. Hij rekent alles af met haar bankpas. Die pas is gestolen nadat ze boodschappen heeft gedaan.

  Lees het hele artikel
 • Wie herkent deze mannen? Ze stelen uit jongerencentrum Level Z in Zwolle

  De politie zoekt twee mannen die duidelijk niet voor de gezelligheid naar jongerencentrum Level Z in Zwolle komen. De camera filmt hoe één van hen binnen een laptop steelt. Daarna rijden ze op een scooter weg.

  Lees het hele artikel

Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Met reconstructies, beelden van bewakingscamera's en foto's van verdachten. Presentatie: Emiel Houben en Bart Ramaker. Heeft u informatie over de zaken die worden beschreven? Geef dit dan door via 0800 - 6070 (gratis nummer) of 0900 - 8844. Doet u dit liever anoniem? Bel dan met Bel. M. 0800-7000. U kunt ook contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079 - 345 8 999.

Alle zaken uit de uitzending zijn terug te zien op het youtube-kanaal: www.youtube.com/onderdeloep. U kunt Onder de Loep ook volgen via Twitter: www.twitter.com/onderdeloep

Contact: onderdeloep@rtvoost.nl

 • Onder de Loep
  26 juli 2018 17:46

  Onder de Loep

  Op dinsdag 3 juli treft de politie een overleden man aan in een woning aan het Oosterveld in Enschede. Het blijkt om een 26-jarige man uit Enschede te gaan die door geweld om het leven is gekomen. Deze zaak en misdrijven in Deventer, Almelo en Zwolle. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  12 juli 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie onder meer informatie over de natuurbranden die vorig weekend in de omgeving van Dalfsen waren. Ook is er aandacht voor brandstichtingen in Almelo, inbraken in Hengelo en een diefstal in Oldenzaal. Wie herkent de daders? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  28 juni 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie uw hulp bij het oplossen van misdrijven in Kampen, Hengelo en Almelo. Wie heeft informatie of herkent de daders op de beelden? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  14 juni 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie uw hulp bij het oplossen van misdrijven in Oldenzaal, Deventer, Diepenveen, Haaksbergen en Almelo. Wie herkent de daders op de camerabeelden? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  31 mei 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie onder meer uw hulp bij het oplossen van de lange reeks Deventer autobranden. Verder aandacht voor misdrijven in Staphorst, Zwolle, Enschede en Oldenzaal, en gevonden sieraden en munten van diverse inbraken in Twente. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  17 mei 2018 17:46

  Onder de Loep

  Een 38-jarige man uit Steenwijk wordt 's nachts klemgereden en overvallen. Vervolgens wordt zijn auto in brand gestoken. In Onder de Loep de signalementen van de daders. Verder aandacht voor misdrijven in Haaksbergen, Deventer, Zwolle en Oldenzaal.  Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  3 mei 2018 17:46

  Onder de Loep

  Op zaterdagmorgen 23 december wordt een man mishandeld door een onbekende man in een restaurant aan de Belvederelaan in Zwolle. Wie kent of herkent de dader op de bewakingsbeelden? Verder misdrijven in Deventer, Hengelo, Almelo, Steenwijk en Enschede. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  19 april 2018 17:46

  Onder de Loep

  Opsporingsprogramma waarbij de politie de hulp inschakelt van de kijker. Deze week aandacht voor o.a. een mishandeling van een 83-jarige vrouw die met veel geweld is overvallen in haar woning. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
Informatie