Onderwerpen

 • Overvaller snackbar Jasmijn in Almelo gefilmd

  De man die in oktober snackbar Jasmijn in Almelo heeft overvallen is voor en na de overval gefilmd. De man kwam op 22 oktober de snackbar aan de Hofkampstraat binnen met een bivakmuts op en een groot mes in zijn hand.

  Lees het hele artikel
 • Vrouw (77) uit Almelo bestolen van tas tijdens het autoruiten krabben

  De video wordt geladen ...

  Dini van Weerd uit Almelo zit er nog vol van. Terwijl ze vlak voor oud en nieuw de bevroren ruiten van haar auto staat te krabben, steelt een man haar tas die ze net in de auto heeft gelegd. "Ik ben sindsdien nog steeds niet alleen over straat geweest", vertelt de 77-jarige Dini.

  Lees het hele artikel
 • Mannen die maaltijdbezorger in Zwolle overvielen nog niet gepakt

  De video wordt geladen ...

  De politie is nog op zoek naar de drie mannen die op 5 december een jonge maaltijdbezorger hebben beroofd. De mannen dwongen hem zijn portemonnee af te geven, toen hij net een bestelling had bezorgd aan de Vornkenstraat.

  Lees het hele artikel
 • Inbreker staat met de jas, sjaal en bankpas van bewoners uit Hengelo bij de geldautomaat

  De video wordt geladen ...

  Niet lang nadat er is ingebroken in een huis aan de Paul van Kempenstraat in Hengelo, staat iemand in de jas van één van de bewoners bij een geldautomaat in de Hengelose wijk Groot Driene. Ook heeft deze persoon de sjaal van één van de bewoners om.

  Lees het hele artikel
 • Draagt deze make-up dief in Zwolle een rastapruik om niet herkend te worden?

  De video wordt geladen ...

  Bij het filiaal van Kruidvat aan de Kleine A in Zwolle probeert een make-up dief er alles aan te doen om niet herkend te worden. Met een opvallende rasta-pruik, een grote bril en een hoedje lijkt hij er alles aan te willen doen om onherkenbaar te blijven.

  Lees het hele artikel
 • Opticien in Deventer mist dure zonnebrillen na bezoek van deze man

  De video wordt geladen ...

  Bij een opticien aan de Korte Bisschopstraat in Deventer zijn in een paar minuten tijd zeven dure zonnebrillen gestolen. De brillen hebben een waarde van zo'n duizend euro.

  Lees het hele artikel

Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Met reconstructies, beelden van bewakingscamera's en foto's van verdachten. Presentatie: Emiel Houben en Bart Ramaker. Heeft u informatie over de zaken die worden beschreven? Geef dit dan door via 0800 - 6070 (gratis nummer) of 0900 - 8844. Doet u dit liever anoniem? Bel dan met Bel. M. 0800-7000. U kunt ook contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079 - 345 8 999.

Alle zaken uit de uitzending zijn terug te zien op het youtube-kanaal: www.youtube.com/onderdeloep. U kunt Onder de Loep ook volgen via Twitter: www.twitter.com/onderdeloep

Contact: onderdeloep@rtvoost.nl

 • Onder de Loep
  26 juli 2018 17:46

  Onder de Loep

  Op dinsdag 3 juli treft de politie een overleden man aan in een woning aan het Oosterveld in Enschede. Het blijkt om een 26-jarige man uit Enschede te gaan die door geweld om het leven is gekomen. Deze zaak en misdrijven in Deventer, Almelo en Zwolle. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  12 juli 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie onder meer informatie over de natuurbranden die vorig weekend in de omgeving van Dalfsen waren. Ook is er aandacht voor brandstichtingen in Almelo, inbraken in Hengelo en een diefstal in Oldenzaal. Wie herkent de daders? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  28 juni 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie uw hulp bij het oplossen van misdrijven in Kampen, Hengelo en Almelo. Wie heeft informatie of herkent de daders op de beelden? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  14 juni 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie uw hulp bij het oplossen van misdrijven in Oldenzaal, Deventer, Diepenveen, Haaksbergen en Almelo. Wie herkent de daders op de camerabeelden? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  31 mei 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie onder meer uw hulp bij het oplossen van de lange reeks Deventer autobranden. Verder aandacht voor misdrijven in Staphorst, Zwolle, Enschede en Oldenzaal, en gevonden sieraden en munten van diverse inbraken in Twente. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  17 mei 2018 17:46

  Onder de Loep

  Een 38-jarige man uit Steenwijk wordt 's nachts klemgereden en overvallen. Vervolgens wordt zijn auto in brand gestoken. In Onder de Loep de signalementen van de daders. Verder aandacht voor misdrijven in Haaksbergen, Deventer, Zwolle en Oldenzaal.  Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  3 mei 2018 17:46

  Onder de Loep

  Op zaterdagmorgen 23 december wordt een man mishandeld door een onbekende man in een restaurant aan de Belvederelaan in Zwolle. Wie kent of herkent de dader op de bewakingsbeelden? Verder misdrijven in Deventer, Hengelo, Almelo, Steenwijk en Enschede. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  19 april 2018 17:46

  Onder de Loep

  Opsporingsprogramma waarbij de politie de hulp inschakelt van de kijker. Deze week aandacht voor o.a. een mishandeling van een 83-jarige vrouw die met veel geweld is overvallen in haar woning. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
Informatie