Onderwerpen

 • Vrouw pikt spullen uit fietstas in Zwolle

  De politie heeft beelden vrijgegeven van een vrouw die spullen steelt uit een fietstas in Zwolle. In de fietstas zit een tas met kleding ter waarde van 300 euro.

  Lees het hele artikel
 • Overvaller avondwinkel Almelo nog spoorloos

  De video wordt geladen ...

  De politie is nog op zoek naar de man die op woensdagavond 6 december de avondwinkel aan de Oranjestraat in Almelo heeft overvallen.

  Lees het hele artikel
 • Deur vernield en ingebroken bij om het leven gebrachte Ali Aydin uit Enschede

  De video wordt geladen ...

  De politie heeft nog geen duidelijk beeld van wat er is gebeurd rond het huis van Ali Aydin uit Enschede. De Turkse Aydin, 44 jaar, werd maandag dood gevonden in een steegje tussen twee huizen aan de Schietbaanweg, in de Enschedese wijk Twekkelerveld.

  Lees het hele artikel
 • Vrachtwagen gebruikt bij plofkraak in Gramsbergen is gestolen in Nieuwleusen

  De video wordt geladen ...

  De vrachtwagen waarmee in de nacht van 1 op 2 december een geldautomaat van de Rabobank in Gramsbergen is geramd, is enkele uren voor de kraak gestolen in Nieuwleusen.

  Lees het hele artikel
 • Drie maal is scheepsrecht? Niet voor deze inbrekers in Deventer

  De video wordt geladen ...

  Ze proberen het drie keer, maar al hun pogingen mislukken. Een juwelier aan het Karel de Groteplein in Deventer zit wel keer op keer met de brokken. Hij heeft in een maand tijd drie keer nieuwe ruiten in zijn toegangsdeuren moeten plaatsen.

  Lees het hele artikel
 • Bewoners op vakantie, camera filmt inbreker die kluis steelt in Hengelo

  De video wordt geladen ...

  Het zal je gebeuren. Je bent net op vakantie en krijgt op je vakantieadres allerlei meldingen van de camera-installatie in je huis. Het overkwam de bewoners van een huis aan de Veluwestraat uit Hengelo. Op de camerabeelden is te zien hoe een inbreker er met allerlei waardevolle spullen vandoor gaat.

  Lees het hele artikel
 • Man neemt in Zwolle 3500 euro op met gestolen bankpas

  De video wordt geladen ...

  Aan de Willemskade in Zwolle neemt een man geld op met een gestolen bankpas. De pas is eigendom van een vrouw. De man haalt 3500 euro van haar rekening.

  Lees het hele artikel
 • Inbreker slaat camera van de muur in Dalfsen

  De video wordt geladen ...

  Een lucratieve nacht voor een inbreker in Dalfsen. Hij heeft een HP-laptop, een telefoon, camera, een bovenfrees, een accuboormachine en drie koffers met een cirkelzaag van het merk Festool gestolen. Bij de inbraak in een schuur achter een huis aan de Hofstraat heeft hij de bewakingscamera van de muur geslagen.

  Lees het hele artikel

Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Met reconstructies, beelden van bewakingscamera's en foto's van verdachten. Presentatie: Emiel Houben en Bart Ramaker. Heeft u informatie over de zaken die worden beschreven? Geef dit dan door via 0800 - 6070 (gratis nummer) of 0900 - 8844. Doet u dit liever anoniem? Bel dan met Bel. M. 0800-7000. U kunt ook contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079 - 345 8 999.

Alle zaken uit de uitzending zijn terug te zien op het youtube-kanaal: www.youtube.com/onderdeloep. U kunt Onder de Loep ook volgen via Twitter: www.twitter.com/onderdeloep

Contact: onderdeloep@rtvoost.nl

 • Onder de Loep
  26 juli 2018 17:46

  Onder de Loep

  Op dinsdag 3 juli treft de politie een overleden man aan in een woning aan het Oosterveld in Enschede. Het blijkt om een 26-jarige man uit Enschede te gaan die door geweld om het leven is gekomen. Deze zaak en misdrijven in Deventer, Almelo en Zwolle. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  12 juli 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie onder meer informatie over de natuurbranden die vorig weekend in de omgeving van Dalfsen waren. Ook is er aandacht voor brandstichtingen in Almelo, inbraken in Hengelo en een diefstal in Oldenzaal. Wie herkent de daders? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  28 juni 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie uw hulp bij het oplossen van misdrijven in Kampen, Hengelo en Almelo. Wie heeft informatie of herkent de daders op de beelden? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  14 juni 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie uw hulp bij het oplossen van misdrijven in Oldenzaal, Deventer, Diepenveen, Haaksbergen en Almelo. Wie herkent de daders op de camerabeelden? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  31 mei 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie onder meer uw hulp bij het oplossen van de lange reeks Deventer autobranden. Verder aandacht voor misdrijven in Staphorst, Zwolle, Enschede en Oldenzaal, en gevonden sieraden en munten van diverse inbraken in Twente. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  17 mei 2018 17:46

  Onder de Loep

  Een 38-jarige man uit Steenwijk wordt 's nachts klemgereden en overvallen. Vervolgens wordt zijn auto in brand gestoken. In Onder de Loep de signalementen van de daders. Verder aandacht voor misdrijven in Haaksbergen, Deventer, Zwolle en Oldenzaal.  Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  3 mei 2018 17:46

  Onder de Loep

  Op zaterdagmorgen 23 december wordt een man mishandeld door een onbekende man in een restaurant aan de Belvederelaan in Zwolle. Wie kent of herkent de dader op de bewakingsbeelden? Verder misdrijven in Deventer, Hengelo, Almelo, Steenwijk en Enschede. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  19 april 2018 17:46

  Onder de Loep

  Opsporingsprogramma waarbij de politie de hulp inschakelt van de kijker. Deze week aandacht voor o.a. een mishandeling van een 83-jarige vrouw die met veel geweld is overvallen in haar woning. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
Informatie