Onderwerpen

 • Wie herkent deze fietser in Almelo? Hij weet mogelijk meer van de brand bij de Stadsbrasserie

  De video wordt geladen ...

  Een blanke, kale fietser. Het is voor de politie een belangrijke getuige, omdat de man vermoedelijk meer kan vertellen over de brand bij de Stadsbrasserie in Almelo. In de nacht van 28 februari op 1 maart brandde de eerste etage van de Stadsbrasserie aan de Kerkstraat in Almelo volledig uit.

  Lees het hele artikel
 • Eigenaar tankstation jaagt overvaller met stoel de shop uit, dader nog spoorloos

  Met een groot mes komt hij de tankshop binnen. Zijn doel: geld uit de kassa. Maar de eigenaar van tankstation Brand Oil aan de IJsselstraat in Enschede laat dat niet gebeuren. Hij jaagt de overvaller met een stoel zijn zaak uit.

  Lees het hele artikel
 • Ook Lies Kohnhorst (89) uit Almelo bestolen na een babbeltruc

  De video wordt geladen ...

  Niet alleen Loes Maarsman (88) uit Enschede werd vorige week slachtoffer van een babbeltruc. Ook de 89-jarige Lies Kohnhorst uit Almelo kreeg ongewenst bezoek. Daar kwam vorige week dinsdag 7 november een vrouw haar huis in. Na haar bezoek waren de sieraden van Lies uit haar slaapkamer verdwenen. 

  Lees het hele artikel
 • Loes Maarsman (88) uit Enschede op de grond gegooid en beroofd tijdens babbeltruc

  De video wordt geladen ...

  "Een verschrikkelijke ervaring. Het verpest je leven." De 88-jarige Loes Maarsman uit Enschede zal de babbeltruc van afgelopen vrijdag niet snel vergeten. Ze werd daarbij in haar eigen huis door een lange man tegen de grond gewerkt nadat hij een gouden ketting van haar hals trok.

  Lees het hele artikel

Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Met reconstructies, beelden van bewakingscamera's en foto's van verdachten. Presentatie: Emiel Houben en Bart Ramaker. Heeft u informatie over de zaken die worden beschreven? Geef dit dan door via 0800 - 6070 (gratis nummer) of 0900 - 8844. Doet u dit liever anoniem? Bel dan met Bel. M. 0800-7000. U kunt ook contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079 - 345 8 999.

Alle zaken uit de uitzending zijn terug te zien op het youtube-kanaal: www.youtube.com/onderdeloep. U kunt Onder de Loep ook volgen via Twitter: www.twitter.com/onderdeloep

Contact: onderdeloep@rtvoost.nl

 • Onder de Loep
  26 juli 2018 17:46

  Onder de Loep

  Op dinsdag 3 juli treft de politie een overleden man aan in een woning aan het Oosterveld in Enschede. Het blijkt om een 26-jarige man uit Enschede te gaan die door geweld om het leven is gekomen. Deze zaak en misdrijven in Deventer, Almelo en Zwolle. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  12 juli 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie onder meer informatie over de natuurbranden die vorig weekend in de omgeving van Dalfsen waren. Ook is er aandacht voor brandstichtingen in Almelo, inbraken in Hengelo en een diefstal in Oldenzaal. Wie herkent de daders? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  28 juni 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie uw hulp bij het oplossen van misdrijven in Kampen, Hengelo en Almelo. Wie heeft informatie of herkent de daders op de beelden? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  14 juni 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie uw hulp bij het oplossen van misdrijven in Oldenzaal, Deventer, Diepenveen, Haaksbergen en Almelo. Wie herkent de daders op de camerabeelden? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  31 mei 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie onder meer uw hulp bij het oplossen van de lange reeks Deventer autobranden. Verder aandacht voor misdrijven in Staphorst, Zwolle, Enschede en Oldenzaal, en gevonden sieraden en munten van diverse inbraken in Twente. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  17 mei 2018 17:46

  Onder de Loep

  Een 38-jarige man uit Steenwijk wordt 's nachts klemgereden en overvallen. Vervolgens wordt zijn auto in brand gestoken. In Onder de Loep de signalementen van de daders. Verder aandacht voor misdrijven in Haaksbergen, Deventer, Zwolle en Oldenzaal.  Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  3 mei 2018 17:46

  Onder de Loep

  Op zaterdagmorgen 23 december wordt een man mishandeld door een onbekende man in een restaurant aan de Belvederelaan in Zwolle. Wie kent of herkent de dader op de bewakingsbeelden? Verder misdrijven in Deventer, Hengelo, Almelo, Steenwijk en Enschede. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  19 april 2018 17:46

  Onder de Loep

  Opsporingsprogramma waarbij de politie de hulp inschakelt van de kijker. Deze week aandacht voor o.a. een mishandeling van een 83-jarige vrouw die met veel geweld is overvallen in haar woning. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
Informatie