Onderwerpen

 • Inbrekers Haaksbergen gefilmd bij geldautomaat

  De video wordt geladen ...

  Ze proberen hun gezichten te bedekken als ze bij de geldautomaat staan, maar hun kleding is wel goed te zien. De politie heeft beelden vrijgegeven van twee mannen die geld opnemen met een bankpas die is buitgemaakt bij een inbraak in Haaksbergen. 

  Lees het hele artikel
 • Slachtoffer roofoverval Steenwijk zat in de auto toen het voertuig in brand werd gestoken

  De video wordt geladen ...

  De man van 38 uit Steenwijk die afgelopen weekend slachtoffer werd van een roofoverval, zat nog in de auto toen het voertuig door de overvallers in brand werd gestoken. Hij kon net op tijd uit de auto  ontsnappen. De politie heeft vandaag meer details vrijgegeven over de zaak. Zo is er vermoedelijk ook een derde persoon bij de overval betrokken.

  Lees het hele artikel
 • Deze zakkenrollers teisteren station Zwolle

  Net vertrokken met de trein vanuit Zwolle en ineens je bankpas of telefoon kwijt? Grote kans dat één van deze mannen bij je in de buurt heeft gelopen. Het zijn geraffineerde zakkenrollers, die al meerdere treinreizigers hebben beroofd. 

  Lees het hele artikel
 • Man steelt iPhones in Deventer en Zwolle

  De video wordt geladen ...

  Bij de winkels van T-Mobile in Deventer en Zwolle steelt een man op slinkse wijze iPhones. Het lukt hem de beveiliging van de toestellen onklaar te maken. Zonder dat het alarm afgaat verdwijnen de toestellen in zijn zak.

  Lees het hele artikel
 • Bejaarde vrouw uit Deventer wil dames behulpzaam zijn, maar wordt ondertussen beroofd

  De video wordt geladen ...

  Een vrouw van 87 uit Deventer is op brutale wijze beroofd van haar bankpas en haar geld. Ze laat te goeder trouw twee dames binnen in haar appartement. Na hun bezoek is het geld en de bankpas van de oude vrouw zoek. 

  Lees het hele artikel
 • Wie herkent deze fietsendief in Oldenzaal?

  Bij het filiaal van Jumbo aan de Deken Scholtenstraat in Oldenzaal is een man gefilmd die een e-bike steelt. De fiets staat op slot, maar binnen enkele seconden heeft de man het slot open en gaat er met de elektrische fiets vandoor. 

  Lees het hele artikel

Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Met reconstructies, beelden van bewakingscamera's en foto's van verdachten. Presentatie: Emiel Houben en Bart Ramaker. Heeft u informatie over de zaken die worden beschreven? Geef dit dan door via 0800 - 6070 (gratis nummer) of 0900 - 8844. Doet u dit liever anoniem? Bel dan met Bel. M. 0800-7000. U kunt ook contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079 - 345 8 999.

Alle zaken uit de uitzending zijn terug te zien op het youtube-kanaal: www.youtube.com/onderdeloep. U kunt Onder de Loep ook volgen via Twitter: www.twitter.com/onderdeloep

Contact: onderdeloep@rtvoost.nl

 • Onder de Loep
  26 juli 2018 17:46

  Onder de Loep

  Op dinsdag 3 juli treft de politie een overleden man aan in een woning aan het Oosterveld in Enschede. Het blijkt om een 26-jarige man uit Enschede te gaan die door geweld om het leven is gekomen. Deze zaak en misdrijven in Deventer, Almelo en Zwolle. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  12 juli 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie onder meer informatie over de natuurbranden die vorig weekend in de omgeving van Dalfsen waren. Ook is er aandacht voor brandstichtingen in Almelo, inbraken in Hengelo en een diefstal in Oldenzaal. Wie herkent de daders? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  28 juni 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie uw hulp bij het oplossen van misdrijven in Kampen, Hengelo en Almelo. Wie heeft informatie of herkent de daders op de beelden? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  14 juni 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie uw hulp bij het oplossen van misdrijven in Oldenzaal, Deventer, Diepenveen, Haaksbergen en Almelo. Wie herkent de daders op de camerabeelden? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  31 mei 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie onder meer uw hulp bij het oplossen van de lange reeks Deventer autobranden. Verder aandacht voor misdrijven in Staphorst, Zwolle, Enschede en Oldenzaal, en gevonden sieraden en munten van diverse inbraken in Twente. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  17 mei 2018 17:46

  Onder de Loep

  Een 38-jarige man uit Steenwijk wordt 's nachts klemgereden en overvallen. Vervolgens wordt zijn auto in brand gestoken. In Onder de Loep de signalementen van de daders. Verder aandacht voor misdrijven in Haaksbergen, Deventer, Zwolle en Oldenzaal.  Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  3 mei 2018 17:46

  Onder de Loep

  Op zaterdagmorgen 23 december wordt een man mishandeld door een onbekende man in een restaurant aan de Belvederelaan in Zwolle. Wie kent of herkent de dader op de bewakingsbeelden? Verder misdrijven in Deventer, Hengelo, Almelo, Steenwijk en Enschede. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  19 april 2018 17:46

  Onder de Loep

  Opsporingsprogramma waarbij de politie de hulp inschakelt van de kijker. Deze week aandacht voor o.a. een mishandeling van een 83-jarige vrouw die met veel geweld is overvallen in haar woning. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
Informatie